• zo 20-11-22
    14:00 - 16:00

film

In de muzikale familiefilm Gespuis in de Speelgoedkluis krijgt Hugo Hogepief (Chris Tates) de belangrijke taak om op de sleutelring van Sinterklaas (Robert ten Brink) te passen.   Deze ring geeft toegang tot de kluis waarin alle cadeautjes voor pakjesavond liggen. Maar wanneer Hugo ongelukkig ten val komt, weet hij niet meer wie of waar hij is………

Twee gemeneriken, Mats en Peer, horen wat er is gebeurd en ontvoeren Hugo. Dit is een ramp, want zonder sleutelring kan niemand bij de pakjes! Gelukkig schieten alle Pieten – Party Piet Pablo, Marco Marsepein, Bennie Taaitaai, Kim Cadeau, Paco Post, Willem Wortel en het nieuwste pietje Chico Choco – te hulp. Zal het hen lukken om Hugo Hogepief op tijd terug te vinden en pakjesavond te redden?

De vorige Grote Sinterklaasfilm was een geweldig succes en met meer dan 200.000 bezoekers de meeste geliefde Sinterklaasfilm van 2021. Ook dit jaar zit De Grote Sinterklaasfilm weer boordevol grappige momenten en nieuwe, vrolijke liedjes. Leuk voor jong en oud!

Regie: Lucio Messercola 2022 NL 71 min, drama 

Voor tickets klik hier