klassiek

klassiek

Het eerste koffieconcert van dit seizoen wordt verzorgd door twee buitengewoon getalenteerde jonge musici: violiste (meer…)

Viool à Gogo

 • zo 04-09-22
  11:30

Het eerste koffieconcert van dit seizoen wordt verzorgd door twee buitengewoon getalenteerde jonge musici: violiste Iris van Nuland (2002) en pianist Alfredo van de Munt (2001).Zij spelen het gevarieerde en toegankelijke programma ‘Viool à gogo’. Het concert is een reis langs hoogtepunten van de klassieke muziekgeschiedenis met onder meer sonates van Beethoven en Debussy. Iris (meer…)

Details Prijs Aantal:
Gratis ticket €0.00 (EUR)  

klassiek

Sinds 2020 vormen Hugo Pereira, João Sequeira (Portugal) en Rens Rutten (Nederland) het Kāna Trio. (meer…)

KĀNA PERCUSSION TRIO

 • zo 02-10-22
  11:30

Sinds 2020 vormen Hugo Pereira, João Sequeira (Portugal) en Rens Rutten (Nederland) het Kāna Trio. Zij brengen klassieke en moderne composities voor percussie. De drie percussionisten studeerden samen aan Codarts in Rotterdam en laten zich inspireren door het internationale karakter van de stad. In 2022 wonnen zij het Grachtenfestival Conservatorium Concours. De jury was onder (meer…)

Details Prijs Aantal:
Gratis ticket €0.00 (EUR)  

klassiek

Più Corde bestaat uit oud-studenten van het Koninklijk Conservatorium in Den Haag met een gezamenlijke (meer…)

Più Corde

 • zo 06-11-22
  11:30

Più Corde bestaat uit oud-studenten van het Koninklijk Conservatorium in Den Haag met een gezamenlijke passie voor historische instrumenten. De kern van het ensemble wordt gevormd door de fortepiano met een strijkersgroep. Più Corde speelt muziek uit de periode 1750 -1850: van laat klassiek tot vroeg romantische composities van Haydn, Beethoven en Pleyel. Het doel (meer…)

Details Prijs Aantal:
Gratis ticket €0.00 (EUR)  

klassiek

Duo Upon the Wind bestaat uit Sabine d’Hont op maar liefst tien verschillende blokfluiten en (meer…)

Upon The Wind

 • zo 04-12-22
  11:30

Duo Upon the Wind bestaat uit Sabine d’Hont op maar liefst tien verschillende blokfluiten en Remco Jacobs op (barok)gitaar en zang. Zij brengen Engelse renaissance- en barokmuziek van onder andere Purcell en Holborne, een ingetogen liefdeslied van Dowland en enkele eigen composities. Een afwisselend en aansprekend concert met mooie langzame melodieën en snelle opzwepende dansen. Remco (meer…)

Details Prijs Aantal:
Gratis ticket €0.00 (EUR)  

klassiek

Trio C tot de Derde – Carel den Hertog (viool), Coos Lettink (accordeon) en Caspar (meer…)

TRIO C tot de DERDE

 • zo 08-01-23
  11:30

Trio C tot de Derde – Carel den Hertog (viool), Coos Lettink (accordeon) en Caspar Terra (klarinet) – speelt klezmer in de puurste zin des woords: joodse feestmuziek! Klezmer is een muziekstijl die voortdurend in ontwikkeling is. Die bovendien veel ruimte biedt voor uitstapjes naar genres als de balkan en gipsy, de jazz en de (meer…)

Details Prijs Aantal:
Gratis ticket €0.00 (EUR)