Programma

film

Bekijk het filmaanbod en bestel tickets op de website van De Cirkel >> het filmaanbod (meer…)

Films in Laurentz

Bekijk het filmaanbod en bestel tickets op de website van De Cirkel >> het filmaanbod in Laurentz wordt aangeboden door Theater en Filmhuis De Cirkel (meer…)

 • vr 01-09-23 - di 30-04-24
  00:00

bandoptreden

THE RISE AND FALL OF ZIGGY STARDUST Een live multimedia spektakel waarbij je wordt meegenomen (meer…)

Station To Station

THE RISE AND FALL OF ZIGGY STARDUST Een live multimedia spektakel waarbij je wordt meegenomen op een reis door de bijzondere carrière van een van de grootste innovators in de muziekwereld: David Bowie. Nog 5 jaar, dan vergaat de aarde: wie gaat onze wereld redden? De kinderen zijn de redding en met muziek kunnen we (meer…)

 • Station To Station
  za 07-10-23
  21:00
Details Prijs Aantal:
Station To Station €17.50 (EUR)  

klassiek

Het Amsterdam Wind Quintet is een blaaskwintet, en brengt fantastische verhalen en magische muziek naar (meer…)

Amsterdam Wind Quintet

Het Amsterdam Wind Quintet is een blaaskwintet, en brengt fantastische verhalen en magische muziek naar De Cirkel. Mythes en vertellingen zijn sinds honderden jaren een grote inspiratiebron voor allerlei kunstenaars geweest. De aantrekkingskracht van deze verhalen ligt in hun menselijke betekenis. Vaak lijken deze op het eerste gezicht sprookjesachtig, komisch, gruwelijk of gewoon absurd, maar (meer…)

 • zo 08-10-23
  11:30

cabaret

Het stormt in Wouters brein. Groot nieuws en klein leed, het doet wat met Wouter. (meer…)

Wouter Monden: Stormbrein

Het stormt in Wouters brein. Groot nieuws en klein leed, het doet wat met Wouter. Wouter peinst, praat en reflecteert, maakt zich zorgen en ziet oplossingen en kansen. Het stormt in Wouters brein. Groot nieuws en klein leed, het doet wat met Wouter. Wouter peinst, praat en reflecteert, maakt zich zorgen en ziet oplossingen en (meer…)

 • za 14-10-23
  20:30

bandoptreden

So tell me what you want, what you really, really want! De Enige Echte komt (meer…)

90’s NOW (Uitverkocht)

So tell me what you want, what you really, really want! De Enige Echte komt naar Podium Laurentz!  90’S NOW is al meer dan tien jaar dé ultieme dubbeldikke hitshow bomvol classics uit de jaren ’90! Onder aanvoering van swingende stuiterbal en Telekid pur sang Gary Global mixen de 90’S NOW DJ-crew hits en parels (meer…)

 • 90's NOW
  za 21-10-23
  20:30
Details Prijs Aantal:
90's NOW €15.00 (EUR)   Uitverkocht

cabaret

Na 15 jaar toeren met “De Meiden van LOS”, gaat Femke Vernij de strijd aan (meer…)

Femke Vernij: Op volle kracht

Na 15 jaar toeren met “De Meiden van LOS”, gaat Femke Vernij de strijd aan met de grillen van Moeder Aarde.  Want als je leven in een storm belandt, ga dan Op volle kracht vooruit; in drama liggen kansen, in drama ligt de vooruitgang. Pak het drama! …. Lees meer en bestel tickets op de website van (meer…)

 • vr 27-10-23
  20:30

bandoptreden

Dat de regio barstensvol talent zit, hebben we eerder kunnen horen en zien bij Podium (meer…)

Bandjesavond met Jack Juda

Dat de regio barstensvol talent zit, hebben we eerder kunnen horen en zien bij Podium Laurentz. Met de bandjesavonden presenteerde Laurentz talentvolle groepen en leerlingen van de samenwerkende muziekscholen uit Heemskerk, Beverwijk en Bloemendaal. Wekelijks worden deze muzikanten bij hun repetities gecoacht door docenten van het Cultuurhuis Heemskerk, het Centrum voor de Kunsten Beverwijk en (meer…)

 • vr 03-11-23
  20:00
Details Prijs Aantal:
Gratis ticket €0.00 (EUR)  

bandoptreden

De Giants of Rock brengen de progressieve rock van King Crimson en Rush naar Heemskerk (meer…)

Giants of ProgRock

De Giants of Rock brengen de progressieve rock van King Crimson en Rush naar Heemskerk met twee fantastische tribute bands. Thrak Thrak speelt materiaal van (volgens vele) King Crimson’s meest creatieve periode: 1972- 1974 en streeft ernaar om dezelfde sound te reproduceren op het podium. Verwacht messcherpe gitaarpartijen met smerige randjes, creatieve percussie in de (meer…)

 • Giants of Rock
  za 04-11-23
  20:00
Details Prijs Aantal:
Giants of Rock €17.50 (EUR)  

klassiek

Het internationale Strijktrio Ruiqi Ren (ook Ensemble Rosa genoemd) bestaat uit Mimoe Todo uit Japan (meer…)

Strijktrio Ruiqi Ren

Het internationale Strijktrio Ruiqi Ren (ook Ensemble Rosa genoemd) bestaat uit Mimoe Todo uit Japan (klavecimbel), Ruiqi Ren uit China (viool), en de Cubaans-Oekraïense Anna Litvinenko (cello)… Lees meer en bestel tickets op de website van De Cirkel >> Dit programma in Laurentz wordt aangeboden door Theater en Filmhuis De Cirkel (meer…)

 • zo 05-11-23
  11:30

bandoptreden

jazzclub

Een band die al 40 jaar mee draait… dat zijn natuurlijk De Bloes Broers! Na (meer…)

Bloes Broers – Jubileumshow (Uitverkocht)

Een band die al 40 jaar mee draait… dat zijn natuurlijk De Bloes Broers! Na hun succesvolle optreden vorig seizoen, keren ze dit jaar terug naar Laurentz om hun 40-jarige jubileum op bijzondere wijze te vieren. Met diverse gastoptredens belooft dat wat te worden… De Bloes Broers Het geheim van 40 jaar Bloes Broers is (meer…)

 • Bloes Broers - Jubileumshow
  zo 12-11-23
  15:00
Details Prijs Aantal:
Bloes Broers - Jubileumshow €15.00 (EUR)   Uitverkocht

</div>