Programma

jeugd

Met LAUW biedt Podium Laurentz regelmatig jongeren t/m 18 jaar uit Heemskerk en omgeving een (meer…)

LAUW Fresh Vibes – juli

 • LAUW
  vr 01-07-22
  20:00

Met LAUW biedt Podium Laurentz regelmatig jongeren t/m 18 jaar uit Heemskerk en omgeving een podium voor muziek, dans en een leuke avond. (meer…)

Details Prijs Aantal:
LAUW €5.00 (EUR)  

bandoptreden

Joe Sumner, bekend van Fiction Plane, Celebrating Bowie en als zoon van Sting brengt 8 (meer…)

Joe Sumner

 • vr 08-07-22
  20:00

Joe Sumner, bekend van Fiction Plane, Celebrating Bowie en als zoon van Sting brengt 8 juli een uniek optreden in Heemskerk. Een prachtige kans om zo’n grote artiest in zo’n kleine setting te bewonderen. (meer…)

Details Prijs Aantal:
Joe Sumner €15.00 (EUR)   Uitverkocht

De leerlingen van de popcursus onder leiding van Hans Chialastri, hebben de afgelopen maanden hard (meer…)

Eindpresentatie Popcursus

 • Popcursus
  za 09-07-22
  20:00 - 21:00

De leerlingen van de popcursus onder leiding van Hans Chialastri, hebben de afgelopen maanden hard gewerkt en zijn blij om eindelijk weer op te mogen treden. Ze laten dit graag zien tijdens hun eindpresentatie. Solo, in duo- of groepsverband? Programma 20:00 uur deur open 20:30 uur start programma Toegang Gratis! (meer…)

Details Prijs Aantal:
Gratis ticket €0.00 (EUR)  

jazzclub

Het internationale ensemble CaboCubaJazz mengt op onnavolgbare wijze de melancholie van de Kaapverdische eilanden met (meer…)

Jazzclub Laurentz: CaboCubaJazz

 • zo 10-07-22
  15:30

Het internationale ensemble CaboCubaJazz mengt op onnavolgbare wijze de melancholie van de Kaapverdische eilanden met opzwepende Cubaanse rumba, salsa en avontuurlijke jazz. (meer…)

Details Prijs Aantal:
Ticket Jazzclub €15.00 (EUR)  

cabaret

Jeroens Clan maakt korte metten. Hele. Korte. Metten. Of ja, niet héle korte metten, maar (meer…)

Jeroens Clan – ‘Korte Metten’ Try Out

 • wo 27-07-22
  08:00 - 17:00

Jeroens Clan maakt korte metten. Hele. Korte. Metten. Of ja, niet héle korte metten, maar ook zeker niet te lang. Metten die in ieder geval aan de korte kant zijn. Dat soort metten. Die maken ze. Zeer waarschijnlijk. Cabarettrio Jeroens Clan debuteerde met het succesvolle ‘Tere zieltjes’. Ook hun tweede avondvullende voorstelling is er een (meer…)

Details Prijs Aantal:
Gratis ticket €0.00 (EUR)  

klassiek

Het eerste koffieconcert van dit seizoen wordt verzorgd door twee buitengewoon getalenteerde jonge musici: violiste (meer…)

Viool à Gogo

 • zo 04-09-22
  11:30

Het eerste koffieconcert van dit seizoen wordt verzorgd door twee buitengewoon getalenteerde jonge musici: violiste Iris van Nuland (2002) en pianist Alfredo van de Munt (2001).Zij spelen het gevarieerde en toegankelijke programma ‘Viool à gogo’. Het concert is een reis langs hoogtepunten van de klassieke muziekgeschiedenis met onder meer sonates van Beethoven en Debussy. Iris (meer…)

Details Prijs Aantal:
Gratis ticket €0.00 (EUR)  

cabaret

Apenkooien is een leuk en uitdagend spel waarbij deelnemers zich over een parcours moeten bewegen (meer…)

Javier Guzman – ‘Aapenkooien’ Try Out

 • za 10-09-22
  20:30 - 22:00

Apenkooien is een leuk en uitdagend spel waarbij deelnemers zich over een parcours moeten bewegen terwijl iemand ze probeert af te tikken. Hun voeten mogen de grond niet raken. Ze mogen alleen van obstakel naar obstakel lopen, springen of rennen. Wie de grond raakt of getikt wordt, is af. (Bron: www.spelactief.nl) Javier Guzman was dol (meer…)

Details Prijs Aantal:
€0.00 (EUR)  

bandoptreden

In Augustus 2009 werden Noord Hollandse muzikanten uit de IJmond opgetrommeld om te vieren dat (meer…)

Santana Hot Collective

 • za 17-09-22
  21:00

In Augustus 2009 werden Noord Hollandse muzikanten uit de IJmond opgetrommeld om te vieren dat het 40 jaar geleden was dat het legendarische Woodstock Festival plaatsvond. (meer…)

Details Prijs Aantal:
Ticket Santana Hot Collective €12.50 (EUR)  

bandoptreden

BUUUF is een akoestisch country collectief uit de IJmond met mandoline en banjo, gitaar en (meer…)

BUUUF

 • vr 23-09-22
  20:30

BUUUF is een akoestisch country collectief uit de IJmond met mandoline en banjo, gitaar en lapsteel, contrabas en vocalen. BUUUF is ontstaan uit de liefde voor Americana van Kennemericonen Johan Poelman, Frans Molenaar, Marc Kamsma, Jaad Tal, Rens van der linden en Lara Kroon. Geen koeien maar vellen, geen paarden maar snaren. Denk aan Willy (meer…)

Details Prijs Aantal:
Gratis ticket €0.00 (EUR)  

theater

De straatlantaarns van de stad Breda springen aan. De maan klimt omhoog en de straten (meer…)

Nina Bobo Deel 2: Joop

 • za 24-09-22
  20:30

De straatlantaarns van de stad Breda springen aan. De maan klimt omhoog en de straten worden donker. In een eenzaam huis kijkt een oude man naar een schilderij van een Javaanse jongen die door een bosachtig landschap loopt. Het schilderij herinnert de man aan de sterren boven Java. Hij is bang voor het donker, want (meer…)

Details Prijs Aantal:
Gratis ticket €0.00 (EUR)