Programma

film

Bekijk het filmaanbod en bestel tickets op de website van De Cirkel >> het filmaanbod (meer…)

Films in Laurentz

Bekijk het filmaanbod en bestel tickets op de website van De Cirkel >> het filmaanbod in Laurentz wordt aangeboden door Theater en Filmhuis De Cirkel (meer…)

 • vr 01-09-23 - di 30-04-24
  00:00

Het gebouw Laurentz biedt niet alleen plaats aan een podium en een grandcafé. Ook kun (meer…)

Laurentz Leeft!

Het gebouw Laurentz biedt niet alleen plaats aan een podium en een grandcafé. Ook kun je er terecht voor  een yoga- en meditatiestudio, voor voedingsadvies, wellnessbehandelingen, coaching en therapie. Deze gezamenlijke Body & Mind ondernemers bieden op woensdag 6 maart een kennismakingsevenement aan. Onder de noemer Laurentz Body & Mind presenteren zij … Laurentz Leeft! (meer…)

 • wo 06-03-24
  19:00 - 22:00

theater

Voor inspiratie en schoonheid moet je hier zijn; in intieme zalen staat de wereld even (meer…)

Leoni Jansen: Leoni Solo

Voor inspiratie en schoonheid moet je hier zijn; in intieme zalen staat de wereld even stil en kun je schuilen bij verhalen en klassiekers als Kind van de Maan, Klaverveld en Blowin’ in the Wind. Dichtbij Leoni…. Lees meer en bestel tickets op de website van De Cirkel >> Dit programma in Laurentz wordt aangeboden door Theater en Filmhuis De (meer…)

 • vr 08-03-24
  20:30

jazzclub

Een dubbel bill concert Eerst het heldere stemgeluid van Clara Bakker en haar jazz/pop band (meer…)

Claraphon & JM Big Band

Een dubbel bill concert Eerst het heldere stemgeluid van Clara Bakker en haar jazz/pop band Claraphon en daarna de 18 man sterke Molenaar Big Band met trompettist en nieuwe bandleider Loet van der Lee met een spetterend big band programma. Claraphon De van oorsprong Terschellingse zangeres Clara Bakker opgegroeid met Oerol en zanger Hessel, in (meer…)

 • Claraphon & JM Big Band
  zo 10-03-24
  15:00
Details Prijs Aantal:
Special price ticket €5.00 (EUR)  

bandoptreden

WILD ROMANCE back in Laurentz met de SPHRITSZ & HITSZ TOUR! De legendarische band WILD (meer…)

Wild Romance (Support: Glitz)

WILD ROMANCE back in Laurentz met de SPHRITSZ & HITSZ TOUR! De legendarische band WILD ROMANCE die Rock geschiedenis schreef en nog steeds schrijft, brengt een Hommage aan het meest iconische en spraakmakende Platina Album van Herman Brood & His Wild Romance SHPRITSZ’ Wild Romance speelt dit sensationele album integraal live aangevuld met vele andere (meer…)

 • Wild Romance
  za 16-03-24
  20:00
Details Prijs Aantal:
Tickets €22.50 (EUR)  

klassiek

Het accordeonduo TOEAC is opgericht in 2002 en wordt gevormd door Renée Bekkers (1985) en (meer…)

Toeac

Het accordeonduo TOEAC is opgericht in 2002 en wordt gevormd door Renée Bekkers (1985) en Pieternel Berkers (1986). Zij studeerden beiden aan het Fontys Conservatorium in Tilburg en aan ‘The Royal Danish Academy of Music’ in Kopenhagen, waar zij haar Master behaalden. In september 2015 rondde TOEAC daar de ’solistenopleiding’ af…. Lees meer en bestel (meer…)

 • zo 24-03-24
  11:30

bandoptreden

Yes! We hebben een nieuwe bandjesavond. Het begint inmiddels al een aardige traditie te worden. (meer…)

Bandjesavond Regionaal Talent Centrum

Yes! We hebben een nieuwe bandjesavond. Het begint inmiddels al een aardige traditie te worden. De line-up van de avond wordt weer samengesteld door het Regionaal Talent Centrum, de samenwerking van de muziekscholen uit Beverwijk, Bloemendaal en Heemskerk. Samen met Laurentz gunnen ze jong talent en beginnende bands podiumervaring en een uitzinnig publiek. Allus Eerste (meer…)

 • vr 05-04-24
  19:30

jazzclub

In dit sextet voert de geweldige stem van Masha Bijlsma de boventoon, hoewel ook de (meer…)

Masha Bijlsma Sextet

In dit sextet voert de geweldige stem van Masha Bijlsma de boventoon, hoewel ook de overige bezetting van haar band, bestaande uit topblazers Bart van Lier op trombone en Ben van den Dungen op saxofoon en de strakke, swingende ritmesectie met Hans Kwakkernaat op piano, Ruud Ouwehand op contrabas en Dries Bijlsma op drums, zich vrij improviserend (meer…)

 • Masha Bijlsma Sextet
  zo 14-04-24
  15:00
Details Prijs Aantal:
Early Bird tickets (tot 15-3-2024) €12.50 (EUR)  
Regular tickets €14.50 (EUR)  

bandoptreden

Op 6 mei 2023 gaven The Poolmen in een stampvol Laurentz een daverende optreden met (meer…)

The Poolmen – XL Show (Uitverkocht)

Op 6 mei 2023 gaven The Poolmen in een stampvol Laurentz een daverende optreden met gastmuzikanten in een XL-show. Door het succes kwam al snel het idee op om hier een jaarlijkse traditie van te maken. En zo geschiedde. Op 20 april 2024 heten we de heren en hun gastmuzikanten weer van harte welkom voor (meer…)

 • za 20-04-24
  20:00
Details Prijs Aantal:
Tickets €10.00 (EUR)   Uitverkocht

klassiek

Het laatste koffieconcert van het seizoen wordt verzorgd door Josje Goudswaard (piano) en Camilla van (meer…)

Josje Goudswaard & Camilla van der Kooij

Het laatste koffieconcert van het seizoen wordt verzorgd door Josje Goudswaard (piano) en Camilla van der Kooij (viool) met het prachtige programma ‘Tales of Music’. ‘Tales of Music’ bevat de onlangs herontdekte sprookjesachtige viool-pianosonate in D van Zdenek Fibich, een tijdgenoot van Dvorak. Deze sonate is vergelijkbaar met de beroemde viool-pianosonates van Edvard Grieg en (meer…)

 • zo 28-04-24
  11:30

</div>