bandoptreden

De band speelde al enige tijd samen en zanger Iva Wonder maakte los daarvan al (meer…)

Stevie Wonder Tribute

De band speelde al enige tijd samen en zanger Iva Wonder maakte los daarvan al geruime tijd furore met een Stevie Wonder Tribute. Het SBS programma ‘The Tribute – Battle of the bands’ bracht ze samen.  En met succes. Ze bereikte de finale en vanaf dat moment spelen ze heel Nederland plat en veroveren ze (meer…)

 • Stevie Wonder Tribute
  za 01-04-23
  21:00
Details Prijs Aantal:
Stevie Wonder Tribute €22.50 (EUR)  

bandoptreden

De muziekscholen in Beverwijk, Bloemendaal en Heemskerk hebben de handen ineengeslagen. Met hun bandjes presenteren (meer…)

Bandjesavond Regionaal Talent Centrum

De muziekscholen in Beverwijk, Bloemendaal en Heemskerk hebben de handen ineengeslagen. Met hun bandjes presenteren ze twee fraaie avonden in Laurentz waar je kennis kunt maken met regionaal talent. Voor veel bandjes is dit een van hun eerste optredens (17 maart), sommige bands zijn al wat verder maar verdienen een podium om zich verder te (meer…)

 • vr 14-04-23
  20:00 - 22:30
Details Prijs Aantal:
Gratis ticket €0.00 (EUR)  

bandoptreden

Tommy Inc.! Is in 2007 opgericht en heeft zich sindsdien ontwikkeld tot een solide band (meer…)

Tommy Inc.! & DJ Mark (Only Vinyl)

Tommy Inc.! Is in 2007 opgericht en heeft zich sindsdien ontwikkeld tot een solide band met een afwisselend, verrassend repertoire. Op het programma staan nummers van Creedence Clearwater Revival, The Rolling Stones, Eric Clapton, De Dijk, The Scene en zelfs The Pointer Sisters. Allemaal nummers met een hoog ‘o-ja gehalte’. In de loop van de (meer…)

 • Tommy Inc.!
  za 15-04-23
  21:00
Details Prijs Aantal:
Tommy Inc.! €10.00 (EUR)  

bandoptreden

Zaterdag 6 mei gaat een bijzondere avond worden. The Poolmen presenteert die avond een XL (meer…)

The Poolmen

Zaterdag 6 mei gaat een bijzondere avond worden. The Poolmen presenteert die avond een XL show met gastmuzikanten zoals Carolien (oud zangeres van The Relic) en Renate (zangeres van  Die Darmstädter Hübsch en voorheen Laroque). Meerdere familieleden en vrienden zullen volgen. En daarbovenop ook nog eens een geweldige supportact. Kortom een heerlijke avond, voetjes van (meer…)

 • Poolmen
  za 06-05-23
  20:00
Details Prijs Aantal:
Poolmen €10.00 (EUR)  

bandoptreden

Een live eerbetoon aan de legendarische George Michael. Met al de populaire hits van WHAM! (meer…)

FAITH! A Tribute to George Michael

Een live eerbetoon aan de legendarische George Michael. Met al de populaire hits van WHAM! maar ook uit George’s immense solocarriere. Dans en zing mee met “Wake me up” of maak een trip down memorylane met “Careless Whisper”. (meer…)

 • FAITH! A Tribute to George Michael
  za 03-06-23
  21:00
Details Prijs Aantal:
FAITH! A Tribute to George Michaels €15.00 (EUR)  

bandoptreden

Vroeger stond deze band al vaak op ons podium, waar zijn fantastische optredens hebben gegeven. (meer…)

Bintangs

Vroeger stond deze band al vaak op ons podium, waar zijn fantastische optredens hebben gegeven. Podium Laurentz is dan ook ontzettend trots om nu de Bintangs weer te mogen verwelkomen! (meer…)

 • Bintangs
  za 17-06-23
  21:00
Details Prijs Aantal:
Bintangs €15.00 (EUR)  

bandoptreden

THE RISE AND FALL OF ZIGGY STARDUST Een live multimedia spektakel waarbij je wordt meegenomen (meer…)

Station To Station

THE RISE AND FALL OF ZIGGY STARDUST Een live multimedia spektakel waarbij je wordt meegenomen op een reis door de bijzondere carrière van een van de grootste innovators in de muziekwereld: David Bowie. Nog 5 jaar, dan vergaat de aarde: wie gaat onze wereld redden? De kinderen zijn de redding en met muziek kunnen we (meer…)

 • Station To Station
  za 07-10-23
  21:00
Details Prijs Aantal:
Station To Station €17.50 (EUR)  

bandoptreden

So tell me what you want, what you really, really want! De Enige Echte komt (meer…)

90’s NOW (Uitverkocht)

So tell me what you want, what you really, really want! De Enige Echte komt naar Podium Laurentz!  90’S NOW is al meer dan tien jaar dé ultieme dubbeldikke hitshow bomvol classics uit de jaren ’90! Onder aanvoering van swingende stuiterbal en Telekid pur sang Gary Global mixen de 90’S NOW DJ-crew hits en parels (meer…)

 • 90's NOW
  za 21-10-23
  20:30
Details Prijs Aantal:
90's NOW €15.00 (EUR)   Uitverkocht

bandoptreden

De Giants of Rock brengen de progressieve rock van King Crimson en Rush naar Heemskerk (meer…)

Giants of ProgRock

De Giants of Rock brengen de progressieve rock van King Crimson en Rush naar Heemskerk met twee fantastische tribute bands. Thrak Thrak speelt materiaal van (volgens vele) King Crimson’s meest creatieve periode: 1972- 1974 en streeft ernaar om dezelfde sound te reproduceren op het podium. Verwacht messcherpe gitaarpartijen met smerige randjes, creatieve percussie in de (meer…)

 • Giants of Rock
  za 04-11-23
  20:00
Details Prijs Aantal:
Giants of Rock €17.50 (EUR)  

bandoptreden

Hoog tijd voor een alternatieve 90’s/00’s avond bij Podium Laurentz! Californicated (bekend van SBS-programma Battle (meer…)

Californicated en Blink 182 Tribute

Hoog tijd voor een alternatieve 90’s/00’s avond bij Podium Laurentz! Californicated (bekend van SBS-programma Battle of the bands) en Blink 182 Tribute komen naar Heemskerk. Californicated A Tribute to Red Hot Chili Peppers De in 2020 in Noord-Brabant opgerichte band ‘Californicated’ is dé nieuwste Nederlandse Red Hot Chili Peppers Tributeband. De mannen van Californicated brengen (meer…)

 • Californicated en Blink 182 Tribute
  za 18-11-23
  20:00
Details Prijs Aantal: