UPDATE: Jazzclub Dulfer! Total Response

Helaas laat de gezondheid van Hans Dulfer het niet toe om op het verplaatste concert van Dulfer! Total Response op zondag 25 juni 2023 op te treden. Gelukkig heeft zijn band een fantastische invaller beschikbaar gevonden; trompettist Rob van de Wouw. Van der Wouw belooft er samen met de overige Dulfer! Total Response bandleden evengoed een knalconcert van te maken.

Rob van der Wouw speelde jaren bij Dulfer, is een geweldige solist en is o.a. bekend van het Rotterdam Jazz Orchestra. Gitarist Jerôme Hol is één van de meest gevraagde gitaristen van het moment, een ongelofelijke rockimprovisator in de geest van Eddie van Halen en Jimmie Hendrix. Drummer Hans Eijkenaar werkte met de top van de Nederlandse en internationale muziekscene, waaronder Anouk, Kane en Kayak en is een begrip onder drummers die zelden in een intieme setting te horen is. De manier van spelen van bassist Ishaq van Niel is uniek in zijn soort: fysiek, virtuoos en ongelooflijk muzikaal. En ook Koen Schouten, die o.a. bij Caro Emerald speelde, zorgt voor een nieuwe dimensie op de beestachtig knorrende baritonsax. Met elkaar vormen deze muzikanten dus een echte All-star bezetting!

Reeds gekochte kaarten blijven geldig. Wil je je ticket retourneren? Mail uiterlijk vrijdag 23 juni 2023 vóór 17:00 uur naar info@podiumlaurentz.nl met verzoek voor terugbetaling, waarbij je je naam, het aantal kaarten en het ordernummer doorgeeft. Wij nemen dan contact met je op voor de verdere afwikkeling. 

Trompettist Rob van der Wouw