film

Bekijk het filmaanbod en bestel tickets op de website van De Cirkel >> het filmaanbod (meer…)

Films in Laurentz

Bekijk het filmaanbod en bestel tickets op de website van De Cirkel >> het filmaanbod in Laurentz wordt aangeboden door Theater en Filmhuis De Cirkel (meer…)

 • vr 01-09-23 - di 30-04-24
  00:00

cabaret

Eindelijk is het zover. Veertien jaar nadat hij zowel de jury- als de publieksprijs op (meer…)

Martijn Crins: Mesthoop

Eindelijk is het zover. Veertien jaar nadat hij zowel de jury- als de publieksprijs op het Cameretten Festival won, speelt Martijn Crins zijn eerste solo. Via theater, film, muziek, voetbalkantines, de nodige kroegen, natuurgebieden en gemoedstoestanden, is hij terug als cabaretier…. Lees meer en bestel tickets op de website van De Cirkel >> Dit programma (meer…)

 • vr 08-12-23
  20:30

feest

Welkom bij NACHTEZELS Op 15 december gaan we in Laurentz terug naar de bruisende nachten (meer…)

Nachtezels

Welkom bij NACHTEZELS Op 15 december gaan we in Laurentz terug naar de bruisende nachten met “Nachtezels”, een feest dat speciaal is bedacht voor de gezelligheidsdieren van Heemskerk van 21 jaar en ouder die smachten naar een avond vol goed gezelschap en heerlijke muziek. Het is tijd om het nachtleven van Heemskerk nieuw leven in (meer…)

 • Nachtezels
  vr 15-12-23
  22:00
Details Prijs Aantal:
Vroege ezels €16.50 (EUR)  
Super ezels €18.00 (EUR)  
Tickets aan de deur €22.00 (EUR)  

bandoptreden

De dagen zijn kort en de nachten lang… Hoog tijd voor een tweede editie van (meer…)

Darkfest 2023

De dagen zijn kort en de nachten lang… Hoog tijd voor een tweede editie van Dark Fest, het festival met stevige bands in Laurentz. Na een succesvolle eerste editie pakken op 16 december vier nieuwe bands de draad op. Surprise act Stay tuned! RAWW!!!! De Noord Hollandse band RAWW!!!! bestaat uit ervaren muzikanten die hun (meer…)

 • za 16-12-23
  20:00
Details Prijs Aantal:
Tickets €10.00 (EUR)  

klassiek

Het Ensemble Rossignol bestaat uit Alice Gort-Switynk (klassiek zang (sopraan) en blokfluiten) en Elly van (meer…)

Ensemble Rossignol

Het Ensemble Rossignol bestaat uit Alice Gort-Switynk (klassiek zang (sopraan) en blokfluiten) en Elly van Munster (chitarrone en gitaar). Hun verfijnde, betoverende en muzikale spel doet denken aan de zang van de nachtegaal…. Lees meer en bestel tickets op de website van De Cirkel >> Dit programma in Laurentz wordt aangeboden door Theater en Filmhuis (meer…)

 • zo 07-01-24
  11:30

cabaret

innares: Mylou Frencken wil het graag zijn. Op háár voorwaarden. Op háár manier. Vroeger was een (meer…)

Mylou Frencken: Minnares

innares: Mylou Frencken wil het graag zijn. Op háár voorwaarden. Op háár manier. Vroeger was een minnares een vrouw met macht, aanzien, glamour (en een paleisje). Maar waar was de liefde? Minnaressen van nu worden gezien als vrouwen voor wie de liefde vaak bestaat uit lust en lijden. Ze smachten en wachten op hun moment, dat nooit komt…. (meer…)

 • vr 12-01-24
  20:30

jazzclub

  Trompettist en Edison-winnaar Teus Nobel is een van de meest toonaangevende jazzmusici die ons land rijk (meer…)

Teus Nobel Trio – After Hours

  Trompettist en Edison-winnaar Teus Nobel is een van de meest toonaangevende jazzmusici die ons land rijk is. Hij is in de afgelopen jaren bovendien productiever dan ooit! In rap tempo volgden de albums Journey Of Man (2019), Saudade (2019, bekroond met een Edison Award – Jazz Nationaal), Tanto Amor (2021), Pleasure Is The Measure (2021) en Human First (2023) elkaar op. In september 2023 volgde zijn (meer…)

 • Teus Nobel Trio
  zo 14-01-24
  15:00
Details Prijs Aantal:
Early Bird tickets (tot 15-12-2023) €12.50 (EUR)  
Regular tickets €14.50 (EUR)  

bandoptreden

40 jaar na hun megahit ‘I save the day’ gaat Roberto Jacketti & the Scooters (meer…)

Roberto Jacketti & the Scooters

40 jaar na hun megahit ‘I save the day’ gaat Roberto Jacketti & the Scooters weer op tour. En tot onze grote vreugde doen ze Heemskerk aan. Op 19 januari staan ze met hun ‘Tour Ja of Tour Nee’ in Podium Laurentz. “Gaan we op tour, ja of nee?” Hoewel de bandleden nog vaak gevraagd (meer…)

 • vr 19-01-24
  20:00
Details Prijs Aantal:
Tickets €25.00 (EUR)  

bandoptreden

Podium Laurentz gaat “Over the Border” met twee Belgische formaties, aangevuld met het Nederlandse Days (meer…)

Over the Border Fest

Podium Laurentz gaat “Over the Border” met twee Belgische formaties, aangevuld met het Nederlandse Days of Sway die we eerder hebben mogen bewonderen in het voorprogramma van de Bintangs. Gedrieën toeren ze door de lage landen. Op 20 januari doen ze Laurentz aan. Days of Sway (NL) Dynamische, door de jaren 90 en alt-rock beïnvloede (meer…)

 • za 20-01-24
  20:00
Details Prijs Aantal:
Tickets €10.00 (EUR)  

bandoptreden

Herontdek dé credible knallers en vergeten parels uit het beste decennium! The Cure, Talking Heads, (meer…)

80’s Verantwoord

Herontdek dé credible knallers en vergeten parels uit het beste decennium! The Cure, Talking Heads, George Michael en David Bowie zijn terug op de dansvloer in Podium Laurentz! Vorige editie vlogen de kaarten de deur uit, dus wacht niet te lang!​ (meer…)

 • 80's Verantwoord
  za 03-02-24
  21:00
Details Prijs Aantal:
80's Verantwoord €14.50 (EUR)