cabaret

Het stormt in Wouters brein. Groot nieuws en klein leed, het doet wat met Wouter. (meer…)

Wouter Monden: Stormbrein

Het stormt in Wouters brein. Groot nieuws en klein leed, het doet wat met Wouter. Wouter peinst, praat en reflecteert, maakt zich zorgen en ziet oplossingen en kansen. Het stormt in Wouters brein. Groot nieuws en klein leed, het doet wat met Wouter. Wouter peinst, praat en reflecteert, maakt zich zorgen en ziet oplossingen en (meer…)

 • za 14-10-23
  20:30

cabaret

Na 15 jaar toeren met “De Meiden van LOS”, gaat Femke Vernij de strijd aan (meer…)

Femke Vernij: Op volle kracht

Na 15 jaar toeren met “De Meiden van LOS”, gaat Femke Vernij de strijd aan met de grillen van Moeder Aarde.  Want als je leven in een storm belandt, ga dan Op volle kracht vooruit; in drama liggen kansen, in drama ligt de vooruitgang. Pak het drama! …. Lees meer en bestel tickets op de website van (meer…)

 • vr 27-10-23
  20:30

cabaret

Eindelijk is het zover. Veertien jaar nadat hij zowel de jury- als de publieksprijs op (meer…)

Martijn Crins: Mesthoop

Eindelijk is het zover. Veertien jaar nadat hij zowel de jury- als de publieksprijs op het Cameretten Festival won, speelt Martijn Crins zijn eerste solo. Via theater, film, muziek, voetbalkantines, de nodige kroegen, natuurgebieden en gemoedstoestanden, is hij terug als cabaretier…. Lees meer en bestel tickets op de website van De Cirkel >> Dit programma (meer…)

 • vr 08-12-23
  20:30

cabaret

innares: Mylou Frencken wil het graag zijn. Op háár voorwaarden. Op háár manier. Vroeger was een (meer…)

Mylou Frencken: Minnares

innares: Mylou Frencken wil het graag zijn. Op háár voorwaarden. Op háár manier. Vroeger was een minnares een vrouw met macht, aanzien, glamour (en een paleisje). Maar waar was de liefde? Minnaressen van nu worden gezien als vrouwen voor wie de liefde vaak bestaat uit lust en lijden. Ze smachten en wachten op hun moment, dat nooit komt…. (meer…)

 • vr 12-01-24
  20:30

cabaret

De onbetwiste meester van de droefenis is terug in het theater! De laatste show van Hans (meer…)

Hans Dorrestijn: ‘t Houdt een keer op

De onbetwiste meester van de droefenis is terug in het theater! De laatste show van Hans Dorrestijn wordt voor de verandering een gezellige mix van kleine en grote rampspoed. De aftakeling, het verlies van vrienden en collega’s, digitale vervreemding, de stijgende temperaturen en het menselijk teveel…. Lees meer en bestel tickets op de website van De (meer…)

 • za 24-02-24
  20:30