cabaret

In (S)Experiment onderzoekt Kirsten moderne liefde en seksuele taboes in de 21e eeuw. Vol optimisme (meer…)

Kirsten van Teijn – (S)Experiment

In (S)Experiment onderzoekt Kirsten moderne liefde en seksuele taboes in de 21e eeuw. Vol optimisme en zelfspot neemt ze je mee in haar leven met haar vriend én haar vriendin. Want waarom zou je moeten kiezen voor één liefde of één sekse? In een tijd waarin er meer is tussen hetero en homo en we uit (meer…)

 • za 25-03-23
  20:30

bandoptreden

De band speelde al enige tijd samen en zanger Iva Wonder maakte los daarvan al (meer…)

Stevie Wonder Tribute

De band speelde al enige tijd samen en zanger Iva Wonder maakte los daarvan al geruime tijd furore met een Stevie Wonder Tribute. Het SBS programma ‘The Tribute – Battle of the bands’ bracht ze samen.  En met succes. Ze bereikte de finale en vanaf dat moment spelen ze heel Nederland plat en veroveren ze (meer…)

 • Stevie Wonder Tribute
  za 01-04-23
  21:00
Details Prijs Aantal:
Stevie Wonder Tribute €22.50 (EUR)  

theater

De Amsterdamse singer-songwriter VanWyck bracht de afgelopen jaren drie albums uit die tot ver over (meer…)

VANWYCK

De Amsterdamse singer-songwriter VanWyck bracht de afgelopen jaren drie albums uit die tot ver over de landsgrenzen bewondering oogstten. Haar warme, donkere alt-folk en americana doen denken aan Natalie Merchant, Leonard Cohen en Laura Marling. Met haar vierde album dat in april 2022 internationaal verscheen, reikt VanWyck nog hoger: ’The Epic Tale of the Stranded Man’ (meer…)

 • za 08-04-23
  20:30

bandoptreden

De muziekscholen in Beverwijk, Bloemendaal en Heemskerk hebben de handen ineengeslagen. Met hun bandjes presenteren (meer…)

Bandjesavond Regionaal Talent Centrum

De muziekscholen in Beverwijk, Bloemendaal en Heemskerk hebben de handen ineengeslagen. Met hun bandjes presenteren ze twee fraaie avonden in Laurentz waar je kennis kunt maken met regionaal talent. Voor veel bandjes is dit een van hun eerste optredens (17 maart), sommige bands zijn al wat verder maar verdienen een podium om zich verder te (meer…)

 • vr 14-04-23
  20:00 - 22:30
Details Prijs Aantal:
Gratis ticket €0.00 (EUR)  

bandoptreden

Tommy Inc.! Is in 2007 opgericht en heeft zich sindsdien ontwikkeld tot een solide band (meer…)

Tommy Inc.! & DJ Mark (Only Vinyl)

Tommy Inc.! Is in 2007 opgericht en heeft zich sindsdien ontwikkeld tot een solide band met een afwisselend, verrassend repertoire. Op het programma staan nummers van Creedence Clearwater Revival, The Rolling Stones, Eric Clapton, De Dijk, The Scene en zelfs The Pointer Sisters. Allemaal nummers met een hoog ‘o-ja gehalte’. In de loop van de (meer…)

 • Tommy Inc.!
  za 15-04-23
  21:00
Details Prijs Aantal:
Tommy Inc.! €10.00 (EUR)  

theater

NinaLynn is een 24-jarige Americana-pop singer-songwriter geïnspireerd door Emmylou Harris, Taylor Swift, Norah Jones en (meer…)

NinaLynn

NinaLynn is een 24-jarige Americana-pop singer-songwriter geïnspireerd door Emmylou Harris, Taylor Swift, Norah Jones en Eva Cassidy, die luisteraars betovert met hartverwarmende eigen composities en een stem die je tot diep in je ziel raakt. Ze heeft de voorprogramma’s verzorgd voor shows van Tim Grimm, de Molly Tuttle Band en Hugh Moffatt, die allemaal zeer gecharmeerd (meer…)

 • za 22-04-23
  20:30

bandoptreden

Zaterdag 6 mei gaat een bijzondere avond worden. The Poolmen presenteert die avond een XL (meer…)

The Poolmen

Zaterdag 6 mei gaat een bijzondere avond worden. The Poolmen presenteert die avond een XL show met gastmuzikanten zoals Carolien (oud zangeres van The Relic) en Renate (zangeres van  Die Darmstädter Hübsch en voorheen Laroque). Meerdere familieleden en vrienden zullen volgen. En daarbovenop ook nog eens een geweldige supportact. Kortom een heerlijke avond, voetjes van (meer…)

 • Poolmen
  za 06-05-23
  20:00
Details Prijs Aantal:
Poolmen €10.00 (EUR)  

jazzclub

Ter gelegenheid van zijn veertigste verjaardag als jazzmusicus, verscheen op 6 augustus 2021 op ZenneZ (meer…)

Dick de Graaf Quartet

Ter gelegenheid van zijn veertigste verjaardag als jazzmusicus, verscheen op 6 augustus 2021 op ZenneZ Records Dick de Graafs nieuwe album Festive op prachtig vinyl, samen met een albumboek waarin Dick zijn ‘Werdegang’ vanaf de jaren tachtig tot vandaag beschrijft. Voor Festive schreef Dick tijdens de recente lockdown acht nieuwe stukken waarin opnieuw zijn hybride (meer…)

 • zo 14-05-23
  15:30
Details Prijs Aantal:
(Charlie) Early Bird Tickets €10.00 (EUR)  
Jazzclub: Dick de Graaf Quartet €15.00 (EUR)  

jeugd

Met LAUW biedt Podium Laurentz regelmatig jongeren t/m 18 jaar uit Heemskerk en omgeving een (meer…)

LAUW – Summervibezzz

Met LAUW biedt Podium Laurentz regelmatig jongeren t/m 18 jaar uit Heemskerk en omgeving een podium voor muziek, dans en een leuke avond. Programma 2 juni Huis DJ’s Zapre en Virato zijn weer bezig met een mooi programma voor 2 juni. later hoor je hier meer over. Helaas is Zapre er 2 juni niet bij. (meer…)

 • vr 02-06-23
  20:00
Details Prijs Aantal:
Early Birds €2.50 (EUR)  
Reguliere tickets €5.00 (EUR)  

bandoptreden

Een live eerbetoon aan de legendarische George Michael. Met al de populaire hits van WHAM! (meer…)

FAITH! A Tribute to George Michael

Een live eerbetoon aan de legendarische George Michael. Met al de populaire hits van WHAM! maar ook uit George’s immense solocarriere. Dans en zing mee met “Wake me up” of maak een trip down memorylane met “Careless Whisper”. (meer…)

 • FAITH! A Tribute to George Michael
  za 03-06-23
  21:00
Details Prijs Aantal:
FAITH! A Tribute to George Michaels €15.00 (EUR)