cabaret

Samir Fighil won in 2019 de persoonlijkheidsprijs van Cameretten. Ook in ons theater werd hij (meer…)

Samir Fighil – ‘FOMO’ Try Out

Samir Fighil won in 2019 de persoonlijkheidsprijs van Cameretten. Ook in ons theater werd hij lovend ontvangen toen hij zijn voorstelling ‘Schwung’ kwam spelen. We kijken dan ook uit naar ‘FOMO’. FOMO. Fear of Missing Out. Samir Fighil verdiept zich in ons intens verlangen niks te willen missen en ook in de maatschappelijke gevolgen daarvan. Kunnen (meer…)

 • vr 09-12-22
  20:30

jazzclub

Opwindende en swingende Latin muziek gecombineerd met groovy jazz van enkele muzikanten die tot de (meer…)

Descarga Amsterdam

Opwindende en swingende Latin muziek gecombineerd met groovy jazz van enkele muzikanten die tot de crème de la crème van Nederland behoren.  Het repertoire bestaat uit swingende jazz gebaseerd op een stevige Latin groove. Het nieuwe programma bestaat voornamelijk uit composities door de bandleader in arrangementen door Edy Martinez (Colombia), Leslie Lopez (Puerto Rico), Brian (meer…)

 • zo 11-12-22
  15:30
Details Prijs Aantal:
Jazzclub: Descarga Amsterdam €15.00 (EUR)  

bandoptreden

De dagen zijn kort en de nachten lang… hoog tijd voor een klein festival met (meer…)

Darkfest

De dagen zijn kort en de nachten lang… hoog tijd voor een klein festival met stevige bands: Darkfest. Spank’d, Blackthorn en Sack Blabbath zorgen samen voor een onvergetelijke avond. Met enkel vrouwelijke frontzangeres belooft het een wilde avond te worden. (meer…)

 • Darkfest
  za 17-12-22
  20:00
Details Prijs Aantal:
Darkfest €10.00 (EUR)  

cabaret

  ‘Broeden’ is de tweede avondvullende cabaretvoorstelling van Lander Severins en Myrthe van Velden. Hun (meer…)

Grof Geschud – ‘Broeden’

  ‘Broeden’ is de tweede avondvullende cabaretvoorstelling van Lander Severins en Myrthe van Velden. Hun debuut ‘Lijmen’ werd bejubeld in de pers en voor de Neerlands Hoop cabaretprijs genomineerd. In de voorstelling analyseerde het duo hun symbiotische liefde tot op het bot. De relatie hield geen stand. Het duo wel, althans voorlopig. Wees getuige van een (meer…)

 • vr 23-12-22
  20:30

klassiek

Trio C tot de Derde – Carel den Hertog (viool), Coos Lettink (accordeon) en Caspar (meer…)

TRIO C tot de DERDE

Trio C tot de Derde – Carel den Hertog (viool), Coos Lettink (accordeon) en Caspar Terra (klarinet) – speelt klezmer in de puurste zin des woords: joodse feestmuziek! Klezmer is een muziekstijl die voortdurend in ontwikkeling is. Die bovendien veel ruimte biedt voor uitstapjes naar genres als de balkan en gipsy, de jazz en de (meer…)

 • zo 08-01-23
  11:30

jazzclub

De gemeenschappelijke passie voor blues-en rootsmuziek heeft ertoe geleid dat vier jonge muzikanten uit verschillende (meer…)

Thomas Toussaint & Band

De gemeenschappelijke passie voor blues-en rootsmuziek heeft ertoe geleid dat vier jonge muzikanten uit verschillende windstreken elkaar hebben gevonden met als resultaat de ‘Thomas Toussaint Band’. De bronnen waaruit deze vierkoppige formatie hun inspiratie tapt, zijn Chicago blues, swing, Louisiana swamp, rock ’n roll en New Orleans R&B. De heren spelen met een ontembare gedrevenheid (meer…)

 • zo 15-01-23
  15:30
Details Prijs Aantal:
(Charlie) Early Bird Tickets €10.00 (EUR)  
Jazzclub: Thomas Toussaint & Band €15.00 (EUR)  

bandoptreden

Dit jaar is het alweer 80 jaar geleden dat gitaarlegende Jimi Hendrix werd geboren, dat (meer…)

The Hendrix Alive Project + support act

Dit jaar is het alweer 80 jaar geleden dat gitaarlegende Jimi Hendrix werd geboren, dat vraagt om een herdenkingsfeest! The Hendrix Alive Project zal de tent op z’n kop zetten, benieuwd of er ook vuur aan te pas zal komen? Daar kom je maar op één manier achter… (meer…)

 • The Hendrix Alive Project
  za 21-01-23
  20:00
Details Prijs Aantal:
The Hendrix Alive Project €12.50 (EUR)  

jeugd

Met LAUW biedt Podium Laurentz regelmatig jongeren t/m 18 jaar uit Heemskerk en omgeving een (meer…)

LAUW – Techno edition

Met LAUW biedt Podium Laurentz regelmatig jongeren t/m 18 jaar uit Heemskerk en omgeving een podium voor muziek, dans en een leuke avond. Programma 3 februari 2023 Vaste LAUW-DJ’s: Zapre en Virato Volg de social media voor de verdere line up   Let op LAUW is toegankelijk t/m 18 jaar. Aan de deur wordt op (meer…)

 • vr 03-02-23
  20:00
Details Prijs Aantal:
Early Birds €2.50 (EUR)  
Reguliere tickets €5.00 (EUR)  

jazzclub

Let op! Deze Jazzclub zou de Seaside Bigband worden vergezeld door Claraphon. Door omstandigheden is (meer…)

Regionale Talentenmiddag: Seaside BigBand + The Breeze

Let op! Deze Jazzclub zou de Seaside Bigband worden vergezeld door Claraphon. Door omstandigheden is Claraphon vervangen door The Breeze. Seaside Bigband De Seaside BigBand uit Heemskerk is een swingend amateurorkest onder leiding van Loet van der Lee. Met een volle bezetting van 18 leden inclusief zangeres spelen we een repertoire waarin jazz centraal staat, (meer…)

 • GRATIS! Jazzclub: Regionale Talentenmiddag
  zo 12-02-23
  15:30
Details Prijs Aantal:
GRATIS! Jazzclub: Regionale Talentenmiddag €0.00 (EUR)  

cabaret

Jeroens Clan maakt korte metten. Hele. Korte. Metten. Of ja, niet héle korte metten, maar (meer…)

Jeroens Clan – ‘Korte Metten’ Try Out

Jeroens Clan maakt korte metten. Hele. Korte. Metten. Of ja, niet héle korte metten, maar ook zeker niet te lang. Metten die in ieder geval aan de korte kant zijn. Dat soort metten. Die maken ze. Zeer waarschijnlijk. Cabarettrio Jeroens Clan debuteerde met het succesvolle ‘Tere zieltjes’. Ook hun tweede avondvullende voorstelling is er een (meer…)

 • do 16-02-23
  20:30