klassiek

Het Amsterdam Wind Quintet is een blaaskwintet, en brengt fantastische verhalen en magische muziek naar (meer…)

Amsterdam Wind Quintet

Het Amsterdam Wind Quintet is een blaaskwintet, en brengt fantastische verhalen en magische muziek naar De Cirkel. Mythes en vertellingen zijn sinds honderden jaren een grote inspiratiebron voor allerlei kunstenaars geweest. De aantrekkingskracht van deze verhalen ligt in hun menselijke betekenis. Vaak lijken deze op het eerste gezicht sprookjesachtig, komisch, gruwelijk of gewoon absurd, maar (meer…)

 • zo 08-10-23
  11:30

klassiek

Het internationale Strijktrio Ruiqi Ren (ook Ensemble Rosa genoemd) bestaat uit Mimoe Todo uit Japan (meer…)

Strijktrio Ruiqi Ren

Het internationale Strijktrio Ruiqi Ren (ook Ensemble Rosa genoemd) bestaat uit Mimoe Todo uit Japan (klavecimbel), Ruiqi Ren uit China (viool), en de Cubaans-Oekraïense Anna Litvinenko (cello)… Lees meer en bestel tickets op de website van De Cirkel >> Dit programma in Laurentz wordt aangeboden door Theater en Filmhuis De Cirkel (meer…)

 • zo 05-11-23
  11:30

klassiek

Zangeres Mónica Coronado heeft samen met gipsy flamenco gitarist Manito een concertprogramma genaamd  ”Melodías del (meer…)

Monica Coronado & Manito

Zangeres Mónica Coronado heeft samen met gipsy flamenco gitarist Manito een concertprogramma genaamd  ”Melodías del Corazón“. Met deze warmbloedige voorstelling wordt de luisteraar meegenomen naar een wereld vol passie, weemoed en hartstocht…. Lees meer en bestel tickets op de website van De Cirkel >> Dit programma in Laurentz wordt aangeboden door Theater en Filmhuis De (meer…)

 • zo 03-12-23
  11:30

klassiek

Het Ensemble Rossignol bestaat uit Alice Gort-Switynk (klassiek zang (sopraan) en blokfluiten) en Elly van (meer…)

Ensemble Rossignol

Het Ensemble Rossignol bestaat uit Alice Gort-Switynk (klassiek zang (sopraan) en blokfluiten) en Elly van Munster (chitarrone en gitaar). Hun verfijnde, betoverende en muzikale spel doet denken aan de zang van de nachtegaal…. Lees meer en bestel tickets op de website van De Cirkel >> Dit programma in Laurentz wordt aangeboden door Theater en Filmhuis (meer…)

 • zo 07-01-24
  11:30

klassiek

Het duo bestaat uit Kalle de Bie (1994) en Ruña ‘t Hart (1992). Ze kennen elkaar (meer…)

Duo de Bie – ‘t Hart

Het duo bestaat uit Kalle de Bie (1994) en Ruña ‘t Hart (1992). Ze kennen elkaar vanaf jongs af aan en zijn lid van het Marigold Piano Quartet. Ruña ‘t Hart  is een veelzijdige violiste. Haar muzikale interesse beslaat een uiteenlopend gebied van barok tot hedendaagse muziek. Zij studeerde aan het Conservatorium van Amsterdam bij Vera Beths (meer…)

 • zo 25-02-24
  11:30

klassiek

Het accordeonduo TOEAC is opgericht in 2002 en wordt gevormd door Renée Bekkers (1985) en (meer…)

Toeac

Het accordeonduo TOEAC is opgericht in 2002 en wordt gevormd door Renée Bekkers (1985) en Pieternel Berkers (1986). Zij studeerden beiden aan het Fontys Conservatorium in Tilburg en aan ‘The Royal Danish Academy of Music’ in Kopenhagen, waar zij haar Master behaalden. In september 2015 rondde TOEAC daar de ’solistenopleiding’ af…. Lees meer en bestel (meer…)

 • zo 24-03-24
  11:30

klassiek

Het laatste koffieconcert van het seizoen wordt verzorgd door Josje Goudswaard (piano) en Camilla van (meer…)

Josje Goudswaard & Camilla van der Kooij

Het laatste koffieconcert van het seizoen wordt verzorgd door Josje Goudswaard (piano) en Camilla van der Kooij (viool) met het prachtige programma ‘Tales of Music’. ‘Tales of Music’ bevat de onlangs herontdekte sprookjesachtige viool-pianosonate in D van Zdenek Fibich, een tijdgenoot van Dvorak. Deze sonate is vergelijkbaar met de beroemde viool-pianosonates van Edvard Grieg en (meer…)

 • zo 28-04-24
  11:30