Excuses, de kaartverkoop voor dit event is gesloten, omdat het event reeds verlopen is.
  • House of Talents Night
    vr 12-05-23
    20:00

jeugd

Cultuurhuis Heemskerk is in september met House of Talents gestart; een nieuw programma op de vrijdagavond met o.a. diverse muziek-, dans- en kunstlessen voor jongvolwassenen met een licht verstandelijke beperking. Elke cursus duurt 8 weken, daarna is er een prikkelvriendelijke uitgaansavond in Podium Laurentz. Elke editie zal er een DJ of (cover)band optreden. Hier kunnen de leerlingen ook zelf optreden en exposeren.

Deze editie: DJ Mark draait op vinyl-platen. Vraag je favoriete liedje aan en doe ook gezellig mee met de Muziekbingo! Bij de Muziekbingo krijgt iedereen een papiertje waar een aantal plaatjes van liedjes op staan. Mark draait een liedje, heb jij deze op je papier staan? Dan mag je ‘m doorstrepen! Heb je alle liedjes door kunnen strepen op je blaadje? BINGO! De winnaar gaat met de beker naar huis.

  • Het aanbod is voor jongvolwassenen van 18 tot 30 jaar met een licht verstandelijke beperking
  • 4 startmomenten bij de cursus gedurende het seizoen: september, november, februari en april
  • Toegang is geheel GRATIS! Begeleiders zijn uiteraard ook welkom.

Let op! Consumpties zijn wel voor eigen rekening. Deze kunnen zowel met pin als contant worden betaald. Aangezien dit evenement 18+ is, is er mogelijkheid om alcohol te schenken. Is dit niet wenselijk of is er een maximum aantal glazen wat gedronken mag worden? Geef het graag door, dan kan de organisatie hier rekening mee houden.

Vervoer graag zelf organiseren.

Programma

20:00 uur Zaal open
20:00 uur DJ Mark
20:30 uur Presentatie deelnemers Zang en Dans
En verder… dansen maar!
22:00 uur Einde