• vr 08-04-22
    20:00

cabaret

Chris Verlaan is data-analist, woonachtig in Almere en heeft autisme. ‘Word autist, word autist het is beter dan verkrachter of zelfmoordterrorist’, zong Chris.

Het afgelopen jaar was voor Chris heerlijk overzichtelijk. Alle beperkingen gaven hem juist rust, zijn werkzaamheden bij de GGD boden nieuwe inzichten en hij had minder last van zijn autisme. Oftewel; een jaar om nooit te vergeten. Chris gaat het nog missen. Na maanden lockdown dringt het opeens tot Chris door dat hij zich echt weer onder het theaterpubliek moet gaan begeven. We hopen er het beste van. In ‘Man in de Maak’ neemt Chris je mee in zijn wonderlijke wereld.

In 2018 won Chris Verlaan de jury- én publieksprijs van Cameretten. “Hij lijkt geïnspireerd door mensen als Kees Torn en Hans Dorrestijn… Zijn voorstelling heeft een grote grapdichtheid” (Jury Cameretten).

“Verlaans stijl is origineel en tegelijkertijd traditioneel qua vorm, met afwisselend hilarische liedjes en korte verhalen die druipen van zelfspot en cynisme” (de Volkskrant).

Regie: Rick Dros

Klik hier om tickets te bestellen