Excuses, de kaartverkoop voor dit event is gesloten, omdat het event reeds verlopen is.
  • Claraphon & JM Big Band
    zo 10-03-24
    15:00

jazzclub

Een dubbel bill concert

Eerst het heldere stemgeluid van Clara Bakker en haar jazz/pop band Claraphon en daarna de 18 man sterke Molenaar Big Band met trompettist en nieuwe bandleider Loet van der Lee met een spetterend big band programma.

Claraphon

De van oorsprong Terschellingse zangeres Clara Bakker opgegroeid met Oerol en zanger Hessel, in wiens studio zij tevens haar eerste CD opgenomen heeft. Clara brengt met haar zwoele heldere stemgeluid klassieke jazzstandards, groovy bluesnummers van oa Ella Fitzgerald, Ray Charles, Tom Waits, Bonnie Raitt en Etta James. Laat je meevoeren. Spannend en verassend. Een lust voor oog en oor. Met Onno van der Lee op piano, Alegandro Arate op bas en Ramiro Fuchs op drums.

JM Big Band o.l.v. Loet van der Lee

De 18 man sterke Molenaar Big Band is buitengewoon geïnspireerd door de nieuwe koers onder leiding van bandleider Loet van der Lee. De band speelt 12 eigen composities van zijn hand gearrangeerd door bekende arrangeurs zoals Johan Plomp, Jasper Staps, Vincent Veneman, Frans Cornelissen, Erik Veldkamp en Konrad Koselleck aangevuld met klassiek big band repertoire uit de rijke geschiedenis van de band. De solisten zijn bandleden en de bandleider zelf.

Line up:
Saxofoonsectie: Wim Lammen, Steven Colje, Robert Mollee, Dirk Hooglandt, Jelle de Klerk
Trompetsectie: Jelle Janswaard, Mark Wind, Bert Hendrix en Charlie Phillips
Trombonesectie: Marco Tavenier, Ramon Kuipers, Thomas Lammen, Ger Icke
Ritmesectie: Tim Satink (drums), Hans Lammen (piano), Jeroen Lely (bas), Robin Willems (gitaar)
Bandleider en trompet: Loet van der Lee

Programma

15:00 uur Zaal open
15: 30 uur Aanvang

Tickets

€ 5,00 inclusief BTW en servicekosten

bekijk dit evenement op Facebook>>>