• za 10-09-22
    20:30

cabaret

Javier Guzman heeft de moeilijke beslissing genomen om zijn gehele theatertournee, inclusief try-outs, voor het seizoen 2022-2023 te annuleren en te verplaatsen. Ook de voorstelling bij ons in De Cirkel gaat dus niet door.

Lees hier ons nieuwsbericht.

Apenkooien is een leuk en uitdagend spel waarbij deelnemers zich over een parcours moeten bewegen terwijl iemand ze probeert af te tikken. Hun voeten mogen de grond niet raken. Ze mogen alleen van obstakel naar obstakel lopen, springen of rennen. Wie de grond raakt of getikt wordt, is af. (Bron: www.spelactief.nl)

Javier Guzman was dol op apenkooien. Het was een feest om als kind door de gymzaal te klauteren, te klimmen en te spelen. Apenkooien kon nooit gaan vervelen. Het zou voor altijd een vreugdevol onderdeel van zijn leven blijven. Toch?

De grappen van Javier zijn scherp, actueel en ‘vers van de straat’. Is het maken van grappen een hedendaagse variant op het geliefde apenkooien? Er is maar één manier om daarachter te komen. Komt dat zien!

Javier Guzman won in 2002, tijdens zijn opleiding aan de Academie voor Kleinkunst, zowel de jury- als de publieksprijs van het Leids Cabaret Festival. In 2003 studeerde hij af en zette hij zijn carrière voort op de planken, televisie en het witte doek. Apenkooien is zijn tiende voorstelling.

Klik hier om tickets te bestellen