Excuses, de kaartverkoop voor dit event is gesloten, omdat het event reeds verlopen is.
  • zo 15-01-23
    15:30

jazzclub

De gemeenschappelijke passie voor blues-en rootsmuziek heeft ertoe geleid dat vier jonge muzikanten uit verschillende windstreken elkaar hebben gevonden met als resultaat de ‘Thomas Toussaint Band’. De bronnen waaruit deze vierkoppige formatie hun inspiratie tapt, zijn Chicago blues, swing, Louisiana swamp, rock ’n roll en New Orleans R&B. De heren spelen met een ontembare gedrevenheid de blues zoals die bedoeld is, maar voegen hier ook hun eigen interpretatie aan toe. Vanuit de passie voor de blues, wil deze band laten zien dat blues actueel is voor iedere leeftijd van 18 tot 80. De verwachting van de komst? Een spetterende set blues-& rootsmuziek, waarin dit alles behalve doorsnee ensemble grenzen opzoekt zonder daarmee de context en de essentie van het genre te verliezen.

Bezetting

Thomas Toussaint–zang & harmonica
Harm van Essen–gitaar & zang
Dirk Wagensveld–bas
Paolo de Stigter–drums & zang

“Thomas Toussaint is één van de weinige jonge harmonicaspelers die loyaal blijft aan deblues traditie, maar met een ruimdenkende geest. Hij doet me aan mezelf denken toen ikzijn leeftijd had–ontzettend geboeid door het blues genre waarbij ik alles wat ermee temaken had opnam als een spons. Met talent kan Thomas niets anders doen dan groeien!”–Mark Hummel, Castro Valley, CA.

“De Thomas Toussaint Band is de toekomst van de Europese blues scene, die gelukkig nog steeds groeit.”–Martin Lang, Chicago, IL

Programma

15.00 zaal open
15.30 aanvang concert
18.00 einde concert