Excuses, de kaartverkoop voor dit event is gesloten, omdat het event reeds verlopen is.
  • vr 02-06-23
    20:00

jeugd

Met LAUW biedt Podium Laurentz regelmatig jongeren t/m 18 jaar uit Heemskerk en omgeving een podium voor muziek, dans en een leuke avond.

Programma 2 juni

20:00 Mystery Vibes
20:55 Neighbrr
21:05 Virato
22:00 #STOUT
23:00 TunesByEzra

MC: #STOUT
Dance: DansTuin
Gratis smoothies!

Mystery Vibes

Melvin Vos, beter bekend als DJ Mystery Vibes, is 22 jaar oud en geboren in Haarlem. Zijn passie voor muziek begon in 2018 en nog steeds geniet hij elke dag van muziek. Veel ervaring heeft hij op de podia in Nederland opgedaan. Club Stalker, Baja Beach Bar, Patronaat, Club Ruis, Monkey Bar en meer prachtige venues.

Neighbrr

“Neighbrr” is een artiest uit Heemskerk, van 23 jaar oud. Zijn muziek is gemaakt van HipHop, R&B, klein beetje Pop, en nog wat kleine subgenres zoals melodische drill, trap en mellow. Het is voornamelijk Nederlands met hier en daar wat Engels. Vanaf jonge leeftijd is Neighbrr geïnspireerd door de Amerikaanse voorbeelden J. Cole, Kendrick Lamar, Drake, en Tory Lanez. Zijn uiteindelijke doel is om over te stappen naar Engelse rap/zang, zodat zijn bereik groter wordt en de opties in de muzikale wereld oneindig.

Geen feestje zonder Virato

Al meer dan een jaar is DJ Virato de huis-DJ van LAUW. In die tijd is zijn faam gegroeid. Zo wist Bevrijdingspop Haarlem hem te strikken, staat hij binnenkort bij Beachfestival Zeewolde en gaan er zelfs al verhalen over een boeking in Chicago (USA).

#STOUT

Trek je stoute schoenen aan, want met #STOUT kan je niet stilstaan. Het collectief van DJ’s en MC’s, weet wat nodig is om iedereen de dansvloer op te laten glijden en het dak eraf te laten gaan. De act staat bekend om de vibe die ze met de crowd bouwen. Zo hebben zij inmiddels op vele evenementen duizenden mensen een onvergetelijke avond bezorgd. Hun tracks vind je terug in bekende Spotify playlists, zoals “Moombah Madness”, “Twerking Party”, “La Vida Loca” en “Vunzige Deuntjes”.

TunesByEzra

TunesByEzra draait de lekkerste hitjes, urban en house tunes. Deze energieke dj houdt van een feestje bouwen. Waar hij ook staat, één ding is zeker: HET DAK GAAT ERAF!

DansTuin

De DansTuin haalt de ene na de andere prijs binnen bij de vele danswedstrijden. Niet voor niets dus dat LAUW graag met dansers van de DansTuin samenwerkt. Elke editie kun je ze zien shinen op het podium van Laurentz. Ben je lid van de Danstuin, dan kun je trouwens gratis naar binnen bij LAUW? Vraag naar de mogelijkheid daarvan bi je docent.

Gratis Smoothie

Bij een zomerse LAUW hoort een sunny smoothie bar. Daarom trakteren we, zo lang de voorraad strekt, elke bezoeker op een gratis smoothie. Cheerzzzz!

Volg de social media voor meer info

 

Let op

LAUW is toegankelijk t/m 18 jaar. Aan de deur wordt op ID gecontroleerd. Zonder ID geen entree. Lees de Rules of LAUW >>

Tijden

20:00 uur          Deuren open
00:00 uur          Einde

Tickets

Early birds: € 2,50
Ticketprijs voorverkoop: € 5,-
Tickets aan de deur: € 7,50