• vr 02-02-24
    21:00 - 22:00

feest

Welkom bij NACHTEZELS

Op 2 februari  gaan we in Laurentz terug naar de bruisende nachten met “Nachtezels”, een feest dat speciaal is bedacht voor de gezelligheidsdieren van Heemskerk van 21 jaar en ouder die smachten naar een avond vol goed gezelschap en heerlijke muziek. Het is tijd om het nachtleven van Heemskerk nieuw leven in te blazen en samen herinneringen te creëren die de tijd zullen doorstaan.

Wat kun je verwachten?

🎶 Muzikale Tijdreis: Onze DJ’s nemen je mee op een reis door de decennia, van onvergetelijke classics tot de nieuwste hits. Bereid je voor op een dansvloer die vibreert van energie!

🌟 Sprankelende Sfeer: Nachtezels brengt de magie van het nachtleven terug. Verwacht glinsterende decoraties, opwindende lichtshows en een atmosfeer die doordrenkt is met positieve energie.

🍹 Cocktailparadijs: Onze ervaren bartenders zullen de heerlijkste cocktails shaken en drankjes schenken die de feeststemming naar een hoger niveau tillen. Proost op vriendschap en plezier!

🤩 Verrassingen en Giveaways: We houden van onze feestgangers, en daarom hebben we enkele geweldige verrassingen en giveaways in petto. Maak je klaar voor een avond vol onverwachte hoogtepunten!

Belangrijke Opmerkingen

🎟️ Dit evenement is uitsluitend toegankelijk voor feestgangers van 21 jaar en ouder.

🎭 Dress to impress yourself! Trek je meest sprankelende outfit aan en maak je klaar om te stralen op de dansvloer.

Koop je kaarten nu en sluit je aan bij de Nachtezels voor een nacht vol vreugde, dans en ongeëvenaard plezier. Samen maken we herinneringen die voor altijd in ons hart zullen schitteren.

Tot op de dansvloer!

Met feestelijke groeten,
Het Nachtezels Team 🌙✨

Programma

21:00 uur Aanvang
02:00 uur Einde

Tickets

Tickets zijn te bestellen via MPJ Events
KLIK HIER >>

Nachtezels wordt aangeboden door MPJ Events.

Bekijk dit evenement op Facebook >>>