Excuses, de kaartverkoop voor dit event is gesloten, omdat het event reeds verlopen is.
  • za 21-05-22
    21:00

bandoptreden

Deze voornamelijk door Mark II beïnvloede Deep Purple tributeband herschept de originele ervaring uit het begin van de jaren zeventig. Denk aan ‘Made in Japan’. Schreeuwend Hammond-orgel,

schreeuwende gitaar, schreeuwend alles!! Alleen nummers uit die tijd (en enkele nummers uit de MKI en III) worden gespeeld met originele instrumenten en bezetting. Geniet van hits als Highway Star, Black Knight, Smoke On The Water, Child In Time, Strange Kind Of Woman, Speed King en Burn.

Over Rock Revivals
Bij Rock Revivals draait alles om de rockervaring van het klassieke rocktijdperk 1965-75. In die tijd evolueerde rock & roll naar iets veel groters en gecombineerd met psychedelica, symfonie, latin, folk en andere invloeden. Rockmuziek is sinds die tijd sterk geëvolueerd, evenals de bands die het (nog steeds) spelen. Maar Rock Revivals gaat terug naar zijn oorsprong en herschept klassieke rockmuziek in zijn meest pure vorm.

Daarvoor hebben ze momenteel tien muzikanten die een ode brengen aan hun rockidolen. Sommige muzikanten spelen in meerdere tributen, andere slechts in één. Ze treden altijd op met dezelfde line-up, outfits en originele instrumenten/versterkers als de bands waarmee we speelden in de jaren 60-70.

Programma:
20.00 uur deur open
21.00 uur optreden band

Bekijk het evenement op Facebook >>