Excuses, de kaartverkoop voor dit event is gesloten, omdat het event reeds verlopen is.
  • za 17-09-22
    21:00

bandoptreden

In Augustus 2009 werden Noord Hollandse muzikanten uit de IJmond opgetrommeld om te vieren dat het 40 jaar geleden was dat het legendarische Woodstock Festival plaatsvond.

Het plan was om zoveel mogelijk bands en artiesten die in 1969 op het Woodstock Festival speelden op een podium in Heemskerk te doen herleven. Een aantal muzikanten bedachten samen “Santana” te doen.

Het geluid van Santana laat zich het best omschrijven als Latin Rock. Zuid Amerikaanse ritmes van drums en percussie met mooie melodische gitaarlijnen. Het werd een groot succes en daarom vonden de bandleden dat één optreden wat mager was. Ze besloten in deze bezetting bij elkaar te blijven. De naam Santana Hot Collective werd bedacht en optredens werden geboekt. Een keur aan muziekpodia werd sindsdien bezocht en overal waar ze spelen slaat de bom in en zijn ze een graag geziene act. Dankzij de ongetemde energie en de bezetting van de band met o.a. twee percussionisten is het elke avond feest!

Reacties uit het publiek zijn altijd hetzelfde: ‘Jeetje…. als je je ogen dicht doet, is het net of je bij Santana zelf staat’.

Tijden

21:00 uur deuren open
22:00 uur optreden

Tickets

12,50 voorverkoop, € 15,- aan de deur

Bekijk dit evenement op Facebook >>>