• vr 05-04-24
    19:30

bandoptreden

Yes! We hebben een nieuwe bandjesavond. Het begint inmiddels al een aardige traditie te worden.

De line-up van de avond wordt weer samengesteld door het Regionaal Talent Centrum, de samenwerking van de muziekscholen uit Beverwijk, Bloemendaal en Heemskerk. Samen met Laurentz gunnen ze jong talent en beginnende bands podiumervaring en een uitzinnig publiek.

Allus

Eerste band die we presenteren is ALLUS, een beginnende band uit de regio die Nederlandse muziek maakt in allerlei stijlen. De naam ALLUS staat immers voor ‘alluh’ stijlen. Met unieke teksten en instrumentals brengen ze een hoop energie :)! Moshpit gegarandeerd.

Meer info:
ALLUS (@allusdeband) • Instagram-foto’s en -video’s

Jumping Jim

Jumping Jim is een opkomende indie-rockband. De eigen geschreven nummers zijn energiek en hebben verassende wendingen.

Meer info:
Jumping Jim (@jumpingjim.band) • Instagram-foto’s en -video’s

Flora State

Flora State is een dynamische pop/rock band met een eigen aanstekelijke sound. Met meeslepende zanglijnen, stevige melodieën en catchy refreinen nemen ze hun publiek mee met een tour in de Flora State.

Meer info:
𝗙𝗟𝗢𝗥𝗔 𝗦𝗧𝗔𝗧𝗘 (@flora.state.band) • Instagram-foto’s en -video’s

Fusion

Met onze zanger en gitarist Chris, onze drummer Jesse, onze pianisten Luna en Elise, onze bassist Kyra en onze gitaristen Fien en Eliza proberen wij van elk optreden ons beste te maken. De basis van onze band staat al een tijdje, maar we ontvangen regelmatig nieuwe bandleden met open armen. Ook onze muziekstijl verandert elke keer weer, van pop naar funk naar hard rock, waar we nu zijn blijven hangen. We lijken misschien een Guns ’n Roses cover band, maar wij zijn Fusion.

Lost in Sound

Ontdek de wereld van Lost in Sound, een dynamische rockband die de grenzen van de muziek verlegt en je meeneemt op een meeslepende reis door geluid. Met Jonna van den Bos als de leadzangeres, die haar krachtige stem combineert met een onmiskenbare aanwezigheid op het podium, en af en toe haar publiek meeneemt op de toetsen, is Lost in Sound een kracht in de muziek.

Achter Jonna staat een getalenteerd team van muzikanten die de ruggengraat van de band vormen. Tijmen Bassie, een meester op de drums, geeft ritme en energie aan elk nummer, terwijl Hidde van Lambalgen en Sven Kramer, beide op gitaar, riffs en melodieën creëren die het publiek meeslepen in het geluid en de energie. En niet te vergeten Bram Baltus, de bassist wiens tonen en ritme de nummers een extra laag geeft en een solide basis vormen voor de rest van de band.

Samen brengen ze een unieke mix van invloeden en stijlen naar het podium, van klassieke rock tot moderne alternatieve geluiden. Hun muziek is rauw, oprecht en doordrenkt van passie, en hun live-optredens zijn een explosie van energie en emotie wat het publiek even het echte leven laat ontsnappen. In hun repertoire zie je invloeden terug van Paramore, The Pretty Reckless, Marillion en nog veel meer. Daarnaast spelen ze ook originele eigen muziek!

Of je nu een fan bent van rockmuziek of gewoon op zoek bent naar een avond vol opwinding en entertainment, deze band biedt een ervaring die je niet snel zult vergeten. Welkom bij Lost in Sound – waar muziek tot leven komt.

Tijden

19:30 uur Deuren open
19:45 uur Aanvang
22:30 uur Einde

Tickets

Gratis entree, reserveren vooraf niet noodzakelijk

De Bandjesavond wordt aangeboden door het Regionaal Talent Centrum van Cultuurhuis Heemskerk, Centrum voor de Kunsten Beverwijk en Muziekschool Bloemendaal in samenwerking met Broodjehans, Rabobank en de Stichting JongLeer.  

Bekijk dit evenement op Facebook >>>