Excuses, de kaartverkoop voor dit event is gesloten, omdat het event reeds verlopen is.
  • vr 14-04-23
    20:00 - 22:30

bandoptreden

Dat de regio barstensvol talent zit, hebben we 17 maart kunnen horen en zien bij Podium Laurentz. Op het podium presenteerden zich beginnende bandjes en de supertalentvolle leerlingen van de samenwerkende muziekscholen uit Heemskerk, Beverwijk en Bloemendaal. Wekelijks worden ze bij hun repetities gecoacht door docenten van het Cultuurhuis Heemskerk, het Centrum voor de Kunsten Beverwijk en Muziekschool Bloemendaal. Deze muziekscholen werken samen onder de noemer Regionaal Talent Centrum om het maximale voor hun talenten te kunnen betekenen.

Op vrijdag 14 april gaan we dat nogmaals doen met 3 nieuwe bands van de muziekscholen aangevuld met GENTLE, een nieuwe band uit de regio, een band waar de samenwerkende muziekscholen en Laurentz in geloven.

Gentle

Gentle, is een knettergekke, upcoming band met vier leden; Daan Ingelse (zanger), Peter Kluft (gitarist), Brian Cejas Martín (bassist) en Imke Vink (drummer). Gentle focust zich op het maken van hun eigen muziek waar ze hun emotie en ervaringen in verwerken. Gentle heeft een eigen sound waaruit invloeden van ‘Radiohead’, ‘Nothing But Thieves’, ‘Pearl Jam’ en ‘Muse’ af te leiden zijn. Gentle’s voornaamste genres zijn: Grunge, Alternative rock en Poprock.

Foto: Martijn van de Water

Fives Seconds

Five Seconds is ooit begonnen als een vriendenband die allemaal een liefde hadden voor oudere rock- en bluesmuziek. De naam komt van het feit dat de band geleerd kreeg dat ze vijf seconden stil moesten zijn alvorens een lied in te zetten. Toen deze groep na hun eindexamens gingen studeren was het tijd voor een nieuwe lichting en uiteindelijk bleven hiervan de huidige bandleden over: Isabelle (zang), Henry (drums), Evelien (gitaar) en Sanjay (bas). Met deze nieuwe samenstellingen kwam er ook nieuwe muziek en een andere sound.

Soulberries

Met groovy drums, funky basslines en strakke gitaren, met daarbovenop nog twee prachtige vrouwenstemmen, neemt deze band je gegarandeerd mee de dansvloer op. Emotionele neo-souls vibes en swingende R&B is wat je mag verwachten van deze lokale band bestaande uit zeven enthousiaste muzikanten. Met elk hun eigen achtergrond in de muziek, is elk optreden telkens weer vol energie en finesse. Dus kom genieten!

Lost in Sound

info volgt

Tijden

19:30 uur Deuren open
19:45 uur Aanvang
22:15 uur Einde

Tickets

Gratis entree, reserveren vooraf niet noodzakelijk

Bekijk dit evenement op Facebook >>>