Excuses, de kaartverkoop voor dit event is gesloten, omdat het event reeds verlopen is.
  • vr 03-11-23
    20:00

bandoptreden

Dat de regio barstensvol talent zit, hebben we eerder kunnen horen en zien bij Podium Laurentz. Met de bandjesavonden presenteerde Laurentz talentvolle groepen en leerlingen van de samenwerkende muziekscholen uit Heemskerk, Beverwijk en Bloemendaal. Wekelijks worden deze muzikanten bij hun repetities gecoacht door docenten van het Cultuurhuis Heemskerk, het Centrum voor de Kunsten Beverwijk en Muziekschool Bloemendaal. Deze muziekscholen werken samen onder de noemer Regionaal Talent Centrum om het maximale voor hun talenten te kunnen betekenen.

Op vrijdag 3 november gaan we dat nogmaals doen met 3 nieuwe bands van de muziekscholen aangevuld met JACK JUDA, een jonge Wijk aan Zeese muzikant met al twee albums op zijn naam.

Jack Juda

Jack Juda brengt een energieke mix van snoeiharde rock en dreamy pop naar het podium samen met zijn 4 koppige liveband. Laat je gaan op de beat en droom weg bij zijn stem.

Lost in Sound

Een sonisch avontuur dat je meeneemt op een reis door de kracht van muziek. Dat is Lost in Sound, een getalenteerde en gepassioneerde rockband bestaande uit vijf muzikale spelers die hun hart en ziel in elk akkoord, elke noot en elk woord leggen.

In het hart van deze muzikale show staat Jonna van den Bos, de zangeres die je meesleept met haar krachtige stem en emotionele diepgang. Samen met de meesterlijke gitaristen Hidde van Lambalgen en Yoeri ten Haven creëren ze een geluid dat je doet denken aan een eruptie van creativiteit en passie.

De ritmesectie, bestaande uit drummer Tijmen Bassie en bassist Stefan Fransen, vormt het solide fundament van de band. Hun strakke beats en groovy baslijnen voegen een sterke dynamiek toe, waardoor het onmogelijk is om niet meegesleept te worden.

HUH?!

HUH?! Is een groep jonge muzikanten met roots in Castricum en Heemskerk en interesse voor verschillende stijlen zoals Pop, Indie en Funk.

Glitz

Dit Rocktrio bestaat uit Noël Brouwer, Flint Jongen en Brendan Aafjes. GLITZ begon hun carrière qua optredens waar The Beatles die eindigde, namelijk op het dak. Dit maal  van het huis van opa en oma aan de dorpsweide in Wijk aan Zee.

De jongens van GLITZ zijn jong, getalenteerd en hongerig en willen vooral heel veel optreden om het publiek te laten genieten zoals zij genieten van hun favoriete artiesten. Zij laten zich beïnvloeden door bands als o.a. The Jimi Hendrix Experience, Cream, Queen, Led Zeppelin en schrijven steeds meer hun eigen nummers.

Onlangs speelden GLITZ de zaal plat tijdens een bandavond in Café de Zon. Dat belooft veel voor de bandjesavond in Laurentz.

Ring of Fire

Band van het Centrum voor de Kunsten Beverwijk

Bloemendaal band

Houd de website en social media in de gaten voor de aankondiging van de band van muziekschool Bloemendaal.

Tijden

19:30 uur Deuren open
19:45 uur Aanvang
22:15 uur Einde

Tickets

Gratis entree, reserveren vooraf niet noodzakelijk

Bekijk dit evenement op Facebook >>>