Excuses, de kaartverkoop voor dit event is gesloten, omdat het event reeds verlopen is.
  • Bintangs
    za 17-06-23
    21:00

bandoptreden

Vroeger stond deze band al vaak op ons podium, waar zijn fantastische optredens hebben gegeven. Podium Laurentz is dan ook ontzettend trots om nu de Bintangs weer te mogen verwelkomen!

Bintangs
De Bintangs is een van de oudste Nederlandse popgroepen! De groep werd in 1961 opgericht door Frank en Arti Kraaijeveld. De band staat bekend om zijn ruige Rythm & Blues en het rauwe stemgeluid van Frank Kraaijeveld.

Bintangs is nog steeds een enorm energieke band die elke zaal in vuur en vlam zet. Het zestigjarig bestaan kon vorig jaar niet worden gevierd, dus dat gebeurt dit nu alsnog met een tournee, een boek (Be Frank) en een nieuwe cd (These Hands).

‘Ridin’ on the L & N’, ‘Mona Lisa’ en ‘Travelling in the USA’ zijn enkele van de vele hits die De Bintangs op hun naam hebben. De Bintangs zijn daarbij onlangs zelfs opgenomen in de Dutch Blues Foundation’s Hall of Fame!

Support act: Days Of Sway
Dynamische, door de jaren 90 en alt-rock beïnvloede popmuziek gemixt met rock, funk, soul en blues. Gecentreerd rond drummer Ben Stuijvenberg, kwam Sway in 2015 samen in Haarlem. Ze hadden al snel veel optredens op grote podia, maar hadden een wisselende line-up. Tot eind 2021 singer/songwriter Giovanni zich bij Ben en Jeremy voegde. De naam wordt verandert in Days of Sway. In dit frisse hoofdstuk vindt de band de rauwe emotie en ongepolijste rockgeest terug!

Drie mannen, één band.Met strakke songwriting, tijdloze jaren zeventig ‘je ne sais quoi’ en een delicate en onvoorspelbare fusie van rebelse rock, popemotie en indie panache, herdefinieert het trio zichzelf in elk nummer en bij elk optreden. Tegen 2022 is het trio Gio, Jeremy en Ben uitgegroeid tot een bruisende sensatie in de sonische traditie van powertrio’s. In staat om rockers en prachtige ballads te schrijven met heldere vocale harmonieën, laconieke zang en uitdagende, cryptische gelaagde teksten.

Programma

20:00 uur deuren open
20:30 uur Days Of Sway
21:30 uur Bintangs

Tickets

€15,- in de voorverkoop
€17,50 aan de deur

Bekijk dit evenement op Facebook >>>