Excuses, de kaartverkoop voor dit event is gesloten, omdat het event reeds verlopen is.
  • Californicated en Blink 182 Tribute
    za 18-11-23
    20:00

bandoptreden

Hoog tijd voor een alternatieve 90’s/00’s avond bij Podium Laurentz! Californicated (bekend van SBS-programma Battle of the bands) en Blink 182 Tribute komen naar Heemskerk.

Californicated
A Tribute to Red Hot Chili Peppers

De in 2020 in Noord-Brabant opgerichte band ‘Californicated’ is dé nieuwste Nederlandse Red Hot Chili Peppers Tributeband. De mannen van Californicated brengen op hun eigenunieke manier de live-set van de Peppers tot leven.

Wat kun je van ze verwachten?
De band rockt het repertoire van de Red Hot Chili Peppers, van de alom bekende klassiekers, zoals “Under the Bridge”,“Californication” en “Give it Away”, tot de laatste nieuwe hits van “Unlimited Love” zoals “Black Summer”, “WhatchuThinkin” en “These are the ways”. Hun show is voor elke muziekliefhebber wat wils!

Californicated doet er alles aan om een zo authentiek mogelijk geluid te reproduceren. Als mega-fans spelen ze met dezelfde instrumenten als die van de Peppers zelf. Of het nou gaat om de AAX cymbals van Chad, de sunburst Fender Stratocasterzoals die van Frusciante of de exacte basgitaren van Flea: Californicated heeft het!

Californicated is ontstaan uit liefde voor de Red hot Chili Peppers. Hun frisse, jonge blik op de klassieke hits van deze wereldsterren, in combinatie met hun onuitputtelijke energie en toewijding zorgt voor een show die je niet mag missen!

We nodigen je uit om te komen luisteren en je mee te laten voeren in de wereld van Californicated!

Blink-182 Tribute

Europa’s allergrootste eerbetoon aan de foute 90’s is weer terug op tour! Hun uitverkochte debuut in Melkweg Amsterdam smaakte naar meer. Mega-hits als “All The Small Things” en “What’s My Age Again” vliegen je razendsnel om de oren in deze knalfuif van een live show vol nostalgie, slechte grappen en keiharde klassiekers die het publiek voluit meezingt. Dus trek je stoute Vans of All-Stars maar aan en bereid je beste kickflip voor, want je alternatieve jaren roepen je luidkeels terug! De energiekste radio hits op het podium: dit is BLINK-182 TRIBUTE.

De supergroup verzameld om de beste nummers van Blink-182 te verwezenlijken zijn de “Dutch Travis Barker”, drum wonder Jordy Kuijpers, befaamde Schotse leadzanger (LEGENDS OF ROCK’s “The MUSE Experience”) Callum Stamp en Green Day/Red Hot Chili Peppers tribute koningen Jeroen van Rijn en Tom Ruys. De gevestigde punkrockers hebben het origineel uit Californië met een chirurgisch fan-oog voor detail ontleed, gepaard met moderne visual projecties. Maar gelukkig zijn de mannen ook niet vies van een beetje puberaal leedvermaak.

Kun jij ook elke noot van “I Miss You” meeblèren in je slechtste Tom Delonge of Mark Hoppus impressie? Losgaan als op de thuisfeestjes van toen? Herleef met BLINK-182 TRIBUTE de gloriejaren van MTV, op hol geslagen hormonen en de meest onverwoestbare meezingers.

Video’s

Programma

20:00 uur deuren
20:15 uur Californicated
22:00 uur Blink 182 Tribute

Tickets

€17,50 in de voorverkoop
€20,- aan de deur

Bekijk dit evenement op Facebook >>>