Excuses, de kaartverkoop voor dit event is gesloten, omdat het event reeds verlopen is.
  • za 16-12-23
    20:00

bandoptreden

De dagen zijn kort en de nachten lang… Hoog tijd voor een tweede editie van Dark Fest, het festival met stevige bands in Laurentz.

Na een succesvolle eerste editie pakken op 16 december vier nieuwe acts de draad op.

Fabiana Dammers

Singer-songwriter Fabiana Dammers neemt je mee in haar nieuwe project “Fabula Noctua”, liedjes geïnspireerd op horrorliteratuur en onheilspellende verhalen van o.a. Stephen King, Lovecraft en de gebroeders Grimm. Folky songs met inhoud, ofwel “Fabfolk”, en een dijk van een stem kenmerken Fabiana. De zangeres won eerder al de Grote Prijs van Nederland en bracht een aantal EP’s en een album uit. Solo met haar gitaar heeft ze vele podia bestormd en bij Darkfest zal ze als openingsact het publiek duister verwelkomen en de primeur geven van haar nieuwste liedjes.

Website: www.fabianadammers.com

RAWW!!!!

De Noord Hollandse band RAWW!!!! bestaat uit ervaren muzikanten die hun sporen reeds verdiend hebben in bands als DCK, Iron&Steel, Egghead en MonkeyRam. Ze spelen op eigen wijze bekende en minder bekende (hard)rock covers met een ongecompliceerde ‘smog’-rocksound.

Laat je verrassen op hun muzikale pad!!!

Bezetting
– Robin Booij: drums
– Chris van der Geest: bas
– Serge Beers: lead gitaar, zang
– Jur Kehl: rhythm gitaar, lead zang

Meer info op hun Facebookpagina

Nomansland

Progressieve pubrock band opgericht in 1998 door Verdegaal en Kool te Alkmaar. Sinds 2019 in de huidige bezetting, met een ander geluid dan voor die tijd. De muziek is een mengeling van vele rockstijlen en bevat elementen van prog, wave, funk, blues, grunge en hardrock. Puntige, opwindende composities met veel ruimte voor gitaarsolo’s, voorzien van ‘catchy’ refreinen en gefundeerd op een strak rockende basis.

De ervaren bandleden hebben afzonderlijk een rijk verleden in bands als Metastasis, Deafening, Mantikhoras, FeMMetale, Pavement Princess, Chilkat, MindBeacon, en Thoughtless.

Bezetting
– Koos Verdegaal: bas, zang
– Aryjan Kool: gitaar
– Axel Dullemont: drums
– Erwin Arbon: gitaar
– Wouter Peters: zang

Meer info op hun Facebookpagina

Loyalty Ends Here

Loyalty Ends Here is een metalband die gedijt op zijn boeiende muziek en tot nadenken stemmende teksten. Dit getalenteerde vijftal bestaat uit ervaren muzikanten, en brengt een unieke mix met invloeden van gerenommeerde metal acts als onder andere Trivium, As I Lay Dying en Lamb Of God.

In 2023 nam de band deel aan de landelijke Metal Battle. Van de 48 deelnemers kwamen zij als overwinnaar uit de strijd en namen alle prijzen mee naar huis. De energie en het enthousiasme dat ze uitstralen leverde hen de titel van No.1 Upcoming Metal Band in Nederland op.

Loyalty Ends Here, een kracht om rekening mee te houden.

Bezetting
– Richard Robin: Lead zang
– Tristan Jacobs: Lead gitaar
– Pim Nijssen: Rhythm gitaar
– Maurits Gresnigt: Bas & zang
– Menno Boesten: Drums

Website: https://www.loyaltyendshere.com

Programma en tijden

20:00 uur deuren open
20:30 Surprise act: Fabiana Dammers
21:20 RAW!!!!
22:30 Nomansland
23:40 Loyalty Ends Here
00:30 Einde

Programma onder voorbehoud van eventuele wijzigingen

Tickets

€10 voorverkoop
€12,50 aan de deur

Bekijk dit evenement op Facebook >>>