Excuses, de kaartverkoop voor dit event is gesloten, omdat het event reeds verlopen is.
  • Darkfest
    za 17-12-22
    20:00

bandoptreden

De dagen zijn kort en de nachten lang… hoog tijd voor een klein festival met stevige bands: Darkfest. Spank’d, Blackthorn en Sack Blabbath zorgen samen voor een onvergetelijke avond. Met enkel vrouwelijke frontzangeres belooft het een wilde avond te worden.

Spank’d
Met een grote voorliefde voor rockmuziek en de wens om een verrassende show neer te zetten, speelt Spank’d covers van rocknummers die ongetwijfeld nog bekend zijn bij de liefhebbers maar enigszins in de vergetelheid zijn geraakt. Daarnaast spelen wij hedendaagse top 40 nummers die we onze eigen twist hebben gegeven door ze te overgieten met een “rocksausje”. Spank’d garandeert bezoekers een energiek en enthousiast optreden en een te gekke muzikale trip.

Blackthorn
Blackthorn is al bij elkaar sinds 1994! Tussen 1996 en 2007 brengt de band verschillende demo’s en albums met eigen werk uit met regionaal succes. Hierna richten ze zich op het vertolken van herkenbare covers tussen de jaren 80 en nu, veelal in een stevige rock-versie met een bite. Met jarenlange muzikale ervaring en samenspel tussen de bandleden, is Blackthorn een band van wilskracht, originaliteit, maar met liefde voor goede rockmuziek met POWER!

Sack Blabbath
Dit viertal besloot eind 2012 niet langer te wachten op een mogelijke Black Sabbath reünie tour. De nummers van hun muzikale helden en grondleggers van de metal verdienen een live podium. Met een frontvrouw die Ozzy naar de kroon steekt, geeft Sack Blabbath een eigen twist aan het Sabbath repertoire. Uiteraard ontbreken bekendste nummers als Paranoid, Warpigs en Iron Man niet in de set. Daarnaast spelen ze ook minder bekende nummers voor de echte kenners.
Op volle sterkte vieren ze dat Black Sabbath al meer dan 50 jaar geleden zijn eerste topplaten uitbracht. Vier dat feestje mee met Sack Blabbath!

Programma en tijden
20:00 uur deuren open
20:30 uur Spank’d
22:00 uur Blackthorn
23:30 uur Sack Blabbath
00:30 uur einde

Tickets
€10 voorverkoop
€12,50 aan de deur

Bekijk dit evenement op Facebook >>>