Excuses, de kaartverkoop voor dit event is gesloten, omdat het event reeds verlopen is.
  • Giants of Rock
    za 04-11-23
    20:00

bandoptreden

De Giants of Rock brengen de progressieve rock van King Crimson en Rush naar Heemskerk met twee fantastische tribute bands.

Thrak

Thrak speelt materiaal van (volgens vele) King Crimson’s meest creatieve periode: 1972- 1974 en streeft ernaar om dezelfde sound te reproduceren op het podium. Verwacht messcherpe gitaarpartijen met smerige randjes, creatieve percussie in de vreemdste maatsoorten, fuzzed wah wah baspartijen, elektrische en akoestische viool sounds en dikke Mellotron geluiden: alle ingrediënten voor een avond van Prog Rock in zijn puurste vorm.

RUSHians

Ga er maar aan staan: een band die de legendarische Canadese band Rush vertolkt. De uit Nederland afkomstige band The Rushians durft dit aan en niet zonder succes. De band heeft inmiddels haar sporen al verdiend met als hoogtepunt een optreden tijden de DUTCH RUSH FAN EVENT in een uitverkochte Boerderij te Zoetermeer.

De band speelt in een avondvullende show nummers uit het gehele oeuvre van Rush.

Bezetting:
Vocals / Erik Masselink
Guitars / Ronald Ten Bos
Bass / Paul van Stapele
Keyboard, Sampling / Martin Platenkamp
Drums / Richard Zopfi

Boeken van Rush-drummer Neil Peart

Alleen bij de echte fans is bekend dat de helaas te vroeg overleden drummer van Rush, Neil Peart niet alleen een virtuoos drummer was, maar ook een verdienstelijk schrijver. Nog minder bekend is dat zijn boeken sinds enkele jaren vertaalt worden door een geboren en getogen Heemskerker, Ronald van Dalfsen.

Ronald onderhoudt al jaren goed contact met zijn collega Peart-vertalers wereldwijd en met de bandleden van The RUSHians. Sinds twee jaar staat hij standaard met een stand met boeken bij de concerten van de band, waar dan ook in het land. Voor Ronald is 4 november dus een thuiswedstrijd. Bij Laurentz kun je die avond terecht om kennis te maken met zijn passie, zijn boeken en natuurlijk om een (gesigneerd) exemplaar te kopen.

Programma

20:00 uur Deuren open
20:15 uur Thrak
22:00 uur RUSHians
00:00 uur Einde

Tickets

€ 17,50 voorverkoop / € 20,00 aan de deur

Volg het evenement op Facebook >>