Excuses, de kaartverkoop voor dit event is gesloten, omdat het event reeds verlopen is.
  • Neven van Ed
    za 01-10-22
    20:00

bandoptreden

Man, man wat een band: ‘De Neven van Ed’. Ramvol en het dak gaat eraf! De Neven zijn een opvallende combinatie van drie twintigers en twee mannen van rond de zestig, die de nummers zo enthousiast weten te brengen dat ze weer helemaal nieuw lijken.

Met covers van onder andere: The Doors, Rory Gallagher, Dire Straits, The Rolling Stones, The Beatles en Pink Floyd weten zij altijd de juiste sfeer te treffen. Van gezellige kroegen tot aan de grotere zalen zetten zij op z’n kop.

Neven van Ed
Oprichters Ton en Ed wilden een nieuwe lekkere band beginnen nadat ze een jaartje time out genomen hadden van de muziekscene. In eerste instantie met een stevig bluesrock repertoire. Uiteindelijk draaide het er op uit dat iedereen met groot enthousiasme met nummers aan kwam zetten die hij altijd al eens had willen spelen. “Als elk bandlid z’n ding kan doen in het nummer dan komt het op de setlist.”  Zodoende is het een gemengd rock en blues repertoire geworden: soms hard rockend, dan weer laid back maar altijd sfeervol.

DJ Mark
DJ Mark van Only Vinyl draait plaatjes uit zijn muziekcollectie. Bij de Neven van Ed neemt hij natuurlijk zijn classic albums mee, denk aan Deep Purple, Doors, Led Zeppelin, Rage Against the Machine en Nirvana. Maar wees niet verrast als hij opeens een Dance Classic of guilty pleasure op de draaitafels legt. Verzoekjes zijn welkom!

Programma
20:00 uur Deuren open
21:00 uur Neven van Ed
23:00 uur DJ Mark (Only Vinyl) draait Rock Classics
01:00 uur Einde

Tickets
€10,00 in voorverkoop
€12,50 aan de deur

Bekijk dit evenement op Facebook: Neven van Ed