Excuses, de kaartverkoop voor dit event is gesloten, omdat het event reeds verlopen is.
  • za 06-04-24
    20:30

bandoptreden

Al sinds 1985 is De Popcursus van Hans Chialastri een fenomeen, een begrip in de IJmond. Op zaterdag 6 april pakt de Popcursus presentatie weer uit.

Popcursus IJmond organiseert samen met het Cultuurhuis Heemskerk en Podium Laurentz een gevarieerd avondvullend programma. Er zijn optredens van drie popcursusbandjes, een optreden van ex-popcursusband Sixty and More en een uitvoering van een band met leerlingen elektrische gitaar, bas en drums van het Cultuurhuis Heemskerk. Tot slot kunnen de voetjes van de vloer tijdens de afterparty met de pop-rock coverband Serious Fun, waarvan 3 bandleden gerelateerd zijn aan de popcursus.

Kortom: een Popcursuspresentatie met veel variatie! Zorg dat je erbij bent, want dit wil je niet missen.

Popcursus: al meer dan 35 jaar een begrip in de IJmond!

Drie jaar na zijn eerste contact met de elektrische gitaar kwam Hans Chialastri bij de popcursus terecht, waar hij de mogelijkheid kreeg om jongeren muziekles te geven. In deze kennismakingscursus met popmuziek werden de leerlingen basisvaardigheden op het standaard popinstrumentarium aangeleerd die vervolgens gebruikt konden worden voor het maken van een eigen popnummer. Toen de popcursus niet alleen aan jongeren meer gegeven werd was de noodzaak groot om allerlei bijscholingen te volgen, die gegeven werden door bekende en gelouterde muzikanten. Hans heeft met de popcursus landelijke aandacht gekregen door samen met verstandelijk beperkte leerlingen zijn medewerking te verlenen aan tv programma’s zoals Kopspijkers, Down Met Johnny en Knoop In Je Zakdoek.

Serious Fun

De afterparty wordt verzorgt door Serious Fun, dè Pop-Rock Coverband van Noord Holland! Esther (bas), Sen (gitaar) , Belinda (drums), Maaike (zang) en Martijn (gitaar brengen herkenbare en dansbare muziek waarmee ze menig podium in Noord-Holland al serieus fun hebben gebracht.

Programma

20:30 Zaal open
21:00 Aanvang presentaties
23:00 Afterparty met Serious Fun

Tickets

Voorverkoop en aan de deur: € 5,-

Deze avond wordt aangeboden en georganiseerd  door Popcursus IJmond. Email: popcursus@xs4all.nl

Bekijk het evenement op Facebook >