Excuses, de kaartverkoop voor dit event is gesloten, omdat het event reeds verlopen is.
  • Pretty Take Over
    za 04-02-23
    20:00

bandoptreden

Pretty Evil presenteert een gewaagd en verrassend eigen concept: The Take Over Tour! Een concertreeks met een steeds wisselende outrageous line – up.

Op elke speelplek steeds weer nieuwe artiesten met elke keer de beste lokale en regionale acts. Elk concert straalt zo zijn eigen unieke sfeer uit. De rode draad blijft steeds vette muziek voor de echte muziekliefhebber verzorgd door Pretty Evil in een van de concertzalen vlakbij jou!

Podium Laurentz is trots de kick off van deze tour te mogen presenteren.

Mill

Van headlinen in P60 , naar een ongelofelijke show in New York, compleet met zelf gedesignde merchandise die onderhand uitverkocht is… Met minimale mankracht wordt professioneel werk geleverd.

Mill is geboren in Amsterdam en opgevoed met muziek van zijn ouders. Zijn vader is drummer, hij komt hierdoor op jonge leeftijd in aanraking met live optredens. Wanneer hij zelf begint te rappen op zijn eigen beats in 2014 ontstaat de sound die hem uiteindelijk Mill zal maken.

Zijn nummer “Top Off” staat op Spotify over 123.000 streams, en op Youtube rond 45.000 hits. De aankomende maanden staan in het teken van nieuwe muziek, geniet in 2022 van zijn debuutalbum “Enjoy The Ride”.

WETT

WETT – eerder bekend als Wet T-Shirt Contest – is een Noord-Hollandse formatie die vooral bekend staat en geprezen wordt om haar energieke en krachtige liveshows; stevige, inventieve en catchy funk/rock-grooves met elementen uit de jazz tot aan de metal, loeistrak, opzwepend en recht voor je raap gepresenteerd.

De band bracht in 2019 haar derde album uit, en in de tijd dat live spelen niet mogelijk was kwamen zij met zes nieuwe singles op de proppen die allemaal hoog binnenkwamen in de Indie Charts. Ook gingen zij met diverse muzikanten, artiesten en producenten de samenwerking aan en verschenen er vier splinternieuwe videoclips en zelfs een uniek stripboek op de markt! Allemaal leuk en aardig natuurlijk, maar nu er weer meer mogelijk is, is het tijd om te doen waar zij het allerbeste in zijn: spelen! Zorg dat je erbij bent, want WETT is een band om te ervaren!

“Met hun energieke podiumpresentatie en smerige funk wist WETT zowel voor als op het podium de boel op stelten te zetten. De band zorgt voor een compleet plaatje. Niet alleen de muziek, maar ook de presentatie zorgt ervoor dat het een boeiend geheel is.”
– 3voor12

“Een eigenwijs repertoire(…) Nog altijd funky met een herkenbare invloed van uiteenlopende muzikanten als Frank Zappa en Rage Against The Machine.”
– Noord-Hollands Dagblad

www.wett.band

Green Policy

Ergens van achter een gordijn van zure regen, doemt een nieuwe naam op in de Nederlandse Stonerrock scene. Met hun vernuftige riffs en post apocalyptische boodschappen over het einde van de wereld, veranderen ze elk optreden in een ware tornado. Geleid door frontman Dave Bouquet sluipen ze ongezien door het ondergrondse Nederlandse landschap. Wachtend op een kans om hun muziek op het publiek te laten neerregenen.

Tama Justice

TAMA JUSTICE brengt de zelf-bewuste soundtrack voor een post-nucleaire wereld. Gedreven door een narcotische sound met invloeden van rap, dance en moderne rock, als de energieke hartslag voor verhalen uit de (vaak liever) onbesproken hoeken van de samenleving.

Programma

19:45 Deur open
20:00 Mill
20:45 Green Policy
21:45 TAMA JUSTICE
22:35  WETT
23:50 Einde

Pauze-act: JASCHA

Ticketprijs

€ 10,- voorverkoop / € 12,50 deur