Excuses, de kaartverkoop voor dit event is gesloten, omdat het event reeds verlopen is.
  • vr 19-01-24
    20:00

bandoptreden

40 jaar na hun megahit ‘I save the day‘ gaat Roberto Jacketti & the Scooters weer op tour. En tot onze grote vreugde doen ze Heemskerk aan. Op 19 januari staan ze met hun ‘Tour Ja of Tour Nee’ in Podium Laurentz.

“Gaan we op tour, ja of nee?”

Hoewel de bandleden nog vaak gevraagd worden om op te treden, zijn ze allemaal te druk met andere bezigheden om écht op tournee te gaan.

Bandlid Erik van der Hoff: “Jarenlang was het een terugkerende vraag; gaan we nou op tour, ja of nee? Nu is het moment aangebroken dat we de vraag niet langer kunnen weerstaan. We gaan het doen! Met een vrolijke show reizen we met het publiek door de jaren 80. We delen feitjes, en anekdotes en natuurlijk ontbreken onze favoriete hits uit de 80’s niet. Kortom: een ultieme jaren 80 avond uit. We kijken er naar uit!”

Over Roberto Jacketti & the Scooters

Roberto Jacketti & the Scooters werd in 1980 opgericht door middelbare scholieren Robbert Jak en Erik van der Hoff. Met de komst van bassist Rob Blanchemanche, drummer Jeroen Booy, gitarist en toetsenist Bart Corver en saxofonist Barend Middelhoff was de band compleet. Hun naam, een speelse ver-italiaanste versie van de naam van toetsenist Robbert Jak, werd al snel een begrip in Nederland. In 1984 braken ze definitief door met de hit ‘I save the day’.

Meer info: Roberto Jacketti & the Scooters

Programma en tijden

20:00 uur Deuren open
20:30 uur Aanvang

Programma onder voorbehoud van eventuele wijzigingen

Tickets

€25 voorverkoop
€27,50 aan de deur

Bekijk dit evenement op Facebook >>>