• vr 09-12-22
    20:30

cabaret

Samir Fighil won in 2019 de persoonlijkheidsprijs van Cameretten. Ook in ons theater werd hij lovend ontvangen toen hij zijn voorstelling ‘Schwung’ kwam spelen. We kijken dan ook uit naar ‘FOMO’.
FOMO. Fear of Missing Out. Samir Fighil verdiept zich in ons intens verlangen niks te willen missen en ook in de maatschappelijke gevolgen daarvan. Kunnen we er nog bij horen, gewoon zoals we zijn? Of moeten we veel spullen bezitten, dure verre reizen maken, het perfecte afgetrainde 0-procent-vet-body hebben, moeten we cryptomiljonair zijn om geaccepteerd te worden in deze maatschappij? Hoeveel mensen steken zich in de schulden of raken mentaal uitgeput, omdat ze de ratrace niet meer bij kunnen houden?

Samir is naast zijn theatercarrière, adviseur binnen het sociaal domein. Op zijn werk en ook in zijn eigen omgeving heeft hij flink wat probleemgevallen gezien die uiteindelijk de handdoek in de ring hebben moeten gooien. Ze voelen zich alsof ze met een Fiat Punto op een F1-circuit tussen de Ferrari’s staan. Maar hoe zit het met Samir zelf? Doet hij onbewust stiekem ook mee aan de race?

FOMO is een voorstelling met inhoud waarbij volop gelachen wordt.

Klik hier om tickets te bestellen