Excuses, de kaartverkoop voor dit event is gesloten, omdat het event reeds verlopen is.
  • Skytrain & DJ Mark (Only Vinyl)
    za 18-03-23
    20:00

bandoptreden

Na het succes van vorig jaar keert Skytrain op zaterdag 18 maart terug naar Laurentz om alle voeten weer van de vloer te krijgen! Ook deze avond is DJ Mark (Only Vinyl) erbij om samen voor een geweldige show te zorgen.

Skytrain brengt in samenwerking met DJ Mark (Only Vinyl) een geweldige show vol bekende disco, soul- en danceclassics. Voorbij komen bekende meezingers en meeswingers van Wham!, Kool and the gang, Chic, Justin Timberlake, The Weather Girls, Tavares, Beyoncé, Dan Hartman, Earth, wind and fire, Bruno Mars en van vele anderen. Skytrain en DJ Mark nemen je mee door hun enthousiasme en een super sound.

De band Skytrain bestaat uit maar liefst 8 personen. Op het podium zie je zangeressen Jaloe de Vries en Joy Zuiker met daarbij een uitgebreide ritmesectie met Fief Macrander op tenor sax en Klaas Petter op trompet. Naast hen zie en hoor je John Benrath op drums, Edwin Siemons op bas, Fai Cheung op gitaar en Paul Stroomer op toetsen. Emke Douwe Ottema zorgt voor een perfecte geluidsmix.

Skytrain voelt zich thuis op een groot en klein buiten- en binnenpodium, bij festivals, stads- en dorpsfeesten, maar ook bij bedrijfsfeesten, grootse verjaardagen, jubilea en bruiloften.

Op www.skytrainmusic.nl vind je een sfeer impressie met video, audio en foto’s.

Trek je dansschoenen aan, smeer je keel: dans en zing volop mee met Skytrain!

Programma

20.00 uur deuren open met DJ Mark (Only Vinyl)
20.45 uur 1e set Skytrain
21.30 uur DJ Mark (Only Vinyl)
22.00 uur 2e set Skytrain
22.45 uur DJ Mark (Only Vinyl)
23.15 uur 3e set Skytrain
00.00 uur DJ Mark (Only Vinyl)
01.00 uur einde feest

Tickets

Voorverkoop €12,50, aan de deur €15

Bekijk dit evenement op Facebook >>>