Excuses, de kaartverkoop voor dit event is gesloten, omdat het event reeds verlopen is.
  • The Hendrix Alive Project
    za 21-01-23
    20:00

bandoptreden

Dit jaar is het alweer 80 jaar geleden dat gitaarlegende Jimi Hendrix werd geboren, dat vraagt om een herdenkingsfeest! The Hendrix Alive Project zal de tent op z’n kop zetten, benieuwd of er ook vuur aan te pas zal komen? Daar kom je maar op één manier achter…

The Hendrix Alive Project wist zich op de kaart te zetten in Nederland door mee te doen met een landelijke bandcompetitie. Hierna volgden een groot aantal optredens in binnen en buitenland, waaronder een aantal tours door Engeland. Gitaarvirtuoos Eelco Bisschop heeft de bezetting sinds het begin een aantal keer zien veranderen, ondanks dat is de tribute aan Jimi Hendrix er niet minder om geworden. Sterker nog, het avondvullende repertoire wordt volgens velen benoemd als een goede benadering van Jimi Hendrix zelf.

The band has got more or less the same sound as Hendrix himself and the live performances are wild, loud and rough.
-Bron: http://www.whatsonsouthwest.com/tag/hendrix-alive-project/

Bassist Michel Kwakkelstein speelt sinds 2010 de magische bastonen van Noel Redding en in 2014 voegde drummer Dave van Dansik de sound van Mitch Mitchell er aan toe. Sindsdien bespeelt dit muzikaal sterke trio vele podia en festivals in Nederland en genieten van elke keer dat ze hun instrument pakken om menig Hendrix fan gek te maken. Als je je ogen dicht doet ben je terug in de tijd. The Hendrix Alive Project is zonder twijfel de toonaangevende Jimi Hendrix tribute van Nederland.

Support: Angel’s Fuzz

Angel’s Fuzz speelt harde bluesrock en bluesy hardrock. Een powertrio dat het werk vertolkt van o.a. Jimi Hendrix, Rory Gallagher, Cream en Thin Lizzy. Als het maar puur en melodieus is, rauw en recht uit het hart. Hemelse hardrock. Blues met ballen. Sixties & seventies sounds. You can call it want you want. They call it Angel’s Fuzz.

Angel’s Fuzz is:
Rob Spijker – drums
Ben van Lieshout – bas & zang
Michiel Kroes – gitaar & zang

Programma

20:00 uur deuren open
20:30 uur Angel’s Fuzz
21:30 uur The Hendrix Alive Project

Tickets

Voorverkoop €12,50, aan de deur €15

Bekijk dit evenement op Facebook >>>