Excuses, de kaartverkoop voor dit event is gesloten, omdat het event reeds verlopen is.
  • Poolmen
    za 06-05-23
    20:00

bandoptreden

Zaterdag 6 mei gaat een bijzondere avond worden. The Poolmen presenteert die avond een XL show met gastmuzikanten zoals Carolien (oud zangeres van The Relic) en Renate (zangeres van  Die Darmstädter Hübsch en voorheen Laroque). Meerdere familieleden en vrienden zullen volgen. En daarbovenop ook nog eens een geweldige supportact.

Kortom een heerlijke avond, voetjes van de vloer en lekker meezingen. Professionele kwaliteit door doorgewinterde muzikanten.

Bio The Poolmen

Vlak voor de coronatijd kwamen ze bij elkaar.  Eerst nog als Johan & The Poolmen, maar na het vetrek van Johan Poelman gewoon als The Poolmen. Nu met zanger  Bart Cornelisse, met wie drummer Fred Baaren jarenlang in de rock coverband FETHERLITE had gezeten. Deze band had landelijke faam onder andere door hun bijdrage bij het TOP 100 allertijden live spektakel. En door de grote optredens samen met onder andere ANOUK, GOLDEN EARRING en THE SCENE.

Naast bovengenoemde bandleden bestaat THE POOLMEN uit: JEREMY LAMMERTS VAN BUEREN, een professionele bassist die speelde in B-FOUR en al jaren de festivals onveilig maakt met zijn band SWAY (deze band speelt eigen werk) Jeremy is naast bassist ook een goede zanger en componist. Op gitaar speelt MARCO METSELAAR. Jarenlang de vaste gitarist van de Beverwijkse band THE RELIC. Hij speelde daarnaast ook in diverse andere bands waaronder een ANOUK tribute band. Tot slot is daar RUUD VAN ZIJL toetsenist  & zanger. Ruud speelt in WILLY de VILLE tribute band en DE HEEREN VAN HAERLEM.

Het repertoire van THE POOLMEN laat zich het beste omschrijven als heerlijke classics met een lekker rock sausje erover. De band speelt nummer uit jaren 80 , 90 , 00 en heden. Maar niet de uitgekauwde stukken maar classics die je niet  alle bands hoort spelen.

Bezetting

Bart Cornelisse : Zang
Marco Metselaar : Gitaar
Jeremy Lammerts van Bueren : Bas
Ruud van Zijl : Toetsen
Fred Baaren: Drums

Support: Indahouse

Indahouse speelt hedendaagse muziek in een akoestische jas. Het repertoire bevat nummers van o.a. Paolo Nutini, George Ezra en Harry Styles, die door de meerstemmige zang bijzonder lekker klinken. Cajon, contrabas en mandoline maken de akoestische sound compleet.

Programma

20:00 uur Deuren open
20:30 uur Indahouse
22:00 uur The Poolmen XL

Tickets

€10,- in de voorverkoop
€12,50 aan de deur