• za 12-11-22
    20:30

cabaret

Twee aanstormende talenten; Marjon van Maasbommel en Jasmijn van Arkel delen vanavond het podium. Je kijkt naar de korte voorstellingen ‘Vrije val’ van Marjon Maasbommel en ‘Tenminste houdbaar tot’ van Jasmijn van Arkel.Over ‘Vrije val’: Marjon bestaat. En daar is ook meteen alles mee gezegd. Want als je over alles de controle probeert te behouden, leef je dan? Of besta je dan enkel? En als je besluit los te laten, wat gebeurt er dan?

In ‘Vrije val’ gaat Marjon het gevecht aan met alles wat haar tegenhoudt. Op het randje van het ravijn kijkt ze haar demonen in de ogen. Wie zal er winnen? Wie deelt er de klappen uit? En wat als ze te pletter valt? Dan is er altijd nog het beton om haar op te vangen. Toch?

Over ‘Tenminste houdbaar tot’: ‘Lieve allemaal, ik ga nu een moment van conservatie in. Dit is een heugelijk moment. Een moment van bewaren wat is. Want wat er is, is het bewaren waard. Ik wil jullie vragen blijmoedig terug te kijken naar deze dag. Want hoewel mijn conservatie voor jullie als een einde zal voelen, zal het voor mij oneindigheid betekenen. Dat mag gevierd worden!’

In een beeldende, theatrale en humoristische voorstelling neemt Jasmijn van Arkel je mee in haar strijd tegen het onvermijdelijke ouder worden. In een wanhopige poging niet nog meer te verliezen van wat was, verdwaalt ze in een wereld waar waan en realiteit versmelten.

Klik hier om tickets te bestellen