Excuses, de kaartverkoop voor dit event is gesloten, omdat het event reeds verlopen is.
  • Wild Romance
    za 16-03-24
    20:00

bandoptreden

Alles tickets zijn er doorheen. Aan de deur komen geen extra tickets beschikbaar. Net mis gegrepen? Doe een oproepje op Facebook.

WILD ROMANCE back in Laurentz met de
SPHRITSZ & HITSZ TOUR!

De legendarische band WILD ROMANCE die Rock geschiedenis schreef en nog steeds schrijft, brengt een Hommage aan het meest iconische en spraakmakende Platina Album van Herman Brood & His Wild Romance
SHPRITSZ’

Wild Romance speelt dit sensationele album integraal live aangevuld met vele andere Herman Brood TOP HITSZ en natuurlijk onze hedendaagse hits. ’t Gaat absoluut 1 groot feest der herkenning worden met al die fijne herinneringen maar ongetwijfeld ook alle emoties.

Wild Romance terug? 

Sommigen zullen zelfs zeggen dat ‘the Wild Romance van Herman Brood’ nooit is weggeweest. Maar wie aan de Wild Romance denkt, die denkt in eerste instantie toch aan de gouden periode van eind jaren zeventig en begin jaren tachtig. Herman Brood en his Wild Romance groeiden uit tot Rockstars zoals Nederland nog nooit had gekend, met albums als Shpritsz – Cha Cha en succesnummers als Saturday Night, Dope Sucks, Rock & Roll Junkie, Never Be Clever. Het was Sex, Drugs, Rock ‘n’ Roll en een hoop opwinding als Wild Romance op het podium stonden met Dany Lademacher, de door de wol geverfde gitarist uit België die even hard rockend als subtiel swingend uit de hoek kon komen en David Hollestelle die net zo venijnig kan riffen als hij eruit ziet…

David Hollestelle is in 2023 gekozen tot ALL TIME favorite gitarist voor de Benelux. In 2019 won Danny Lademacher deze verkiezing.

Anno 2023 heeft de Wild Romance the best there is aan boord:

Dany Lademacher – Gitaar & Vocal
David Hollestelle – Gitaar & Vocal
Otto Cooymans – Toetsen & Vocal
Jo De Roeck- Lead Vocal
Gee Carlsberg- Bas
Jan t ‘Hoen – Drums

Support acts: Glitz

Glitz is een rockgroep uit Wijk aan Zee. De band bestaat uit Flint Jongen (Gitaar), Brendan Casimir Aafjes (Bas), Noël Brouer (Leadzang) en Jesse Mook (Drums). Glitz speelt sinds eind 2023 als 4-koppige band. Ze maken nummers met grote invloeden uit de jaren 70. Rock met harmonieën en veel melodieën is waar Glitz naar streeft. Van ballads tot zware heavy riffs, alles komt voorbij in het repertoire. Jong, wild en hongerig naar meer maken ze van elk optreden een flamboyante show.

Eerder overrompelde Glitz  het publiek in Laurentz tijdens een bandjesavond met regionale talenten. Op 16 maart gaan ze weer knallen voor een volle zaal!

Programma

20:00 uur Deuren open
20:30 uur Glitz
21:30 uur Wild Romance

Tickets

€ 22,50 voorverkoop / € 25,- aan de deur

Bekijk dit evenement op Facebook >>>