• STATIONTOSTATION
    za 07-12-24
    20:00

bandoptreden

De kaartverkoop van dit event start op de nieuwe website die medio juni gelanceerd wordt.

In oktober verrasten ze vriend en vijand met een fantastische show in EEN uitverkocht Laurentz. In 2024 zijn ze terug! Met een gloednieuwe show:

David Bowie Decades: Celebrating Bowie’s Iconic Evolution

Stap in een tijdmachine en reis langs de tijdperken waarin David Bowie de podia domineerde. Een unieke Bowie tribute-show die het leven van deze legendarische artiest belicht, van zijn vroege carrière tot het artistieke meesterwerk ‘Blackstar’. Beleef de magie van elk tijdperk, met behulp van visuals worden de iconische transformaties van Bowie tot leven gebracht.

Zeven professionele muzikanten en absolute Bowie fans creëerden een adembenemend muzikaal en visueel spektakel dat de tijdloze geest van Bowie omarmt en zijn invloed op de muziekwereld viert. Bereid je voor op een avond vol energie en pure muzikale magie. We nemen je mee op een verrassingstocht en beloven dat je favoriete hits voorbij komen én natuurlijk verborgen juweeltjes.

Koop je kaartjes en stap aan boord van de tijdmachine, ga mee terug in de tijd en verzeker jezelf van een avond vol nostalgische momenten. Dit mag je als Bowie fan of muziekliefhebber niet missen!

Registratie van STATIONTOSTATION in Laurentz op 7-10-2023 door Humphry Venema. 

Programma

Deuren open: 20:00 uur
Aanvang: 21:00 uur

Tickets

€ 17,50 in de voorverkoop
€ 20,- aan de deur

Bekijk het evenement op Facebook >